Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα ξεκινά η Πληρωμή επιδόματος στήριξης τέκνων

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση που μας δόθηκε από το Γραφείο Γενικής Γραμματέως Πρόνοιας, η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνει  στο διάστημα μεταξύ 4/10/2013 – 7/10/2013.

Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΓΑ για να επιβεβαιώσουμε την ακριβή ημερομηνία πληρωμής.

Η ακριβής ενημέρωση όπως την λάβαμε από το Γραφείο λέει το εξής :

«Αξιότιμη κα. Κωττάκη,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας την προηγούμενη εβδομάδα και σύμφωνα με δηλώσεις του Υφυπουργού θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνει  στο διάστημα μεταξύ 4/10/2013 – 7/10/2013. Αναφορικά με την ερώτηση σας, το αν θα πληρωθούν η διορθωμένες αιτήσεις υποβολής του Α21, δεν έχουμε ακόμα επίσημη πληροφόρηση από τον ΟΓΑ.

Γραφείο Γενικής Γραμματέως Πρόνοιας»

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σε μια ακόμα τηλεφωνική επικοινωνία μας είπαν ότι στις παραπάνω ημερομηνίες θα πληρωθούν ΟΛΟΙ οι δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμα λάβει καμία δόση, για την πρώτη (αυτή που κάποιοι πληρωθήκαμε τις δυο προηγούμενες φάσεις, το πρώτο εξάμηνο δηλαδή από το μηνιαία και το 1/3 από το ειδικό επίδομα τριτέκνων και πολυτέκνων) αλλά και όλοι οι δικαιούχοι την δεύτερη δόση (ένα ακόμα τρίμηνο από το μηνιαίο και 1/3 από το ειδικό επίδομα τριτέκνων και πολυτέκνων).

Ακόμα μας ενημέρωσαν ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τον ΟΓΑ στις παραπάνω ημερομηνίες να πληρωθούν και όσοι είχαν λάθη στο Α21 και είτε έχουν καταθέσει αίτηση διόρθωσης, είτε οι υπάλληλοι του ΟΓΑ σε διασταύρωση με τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης του δικαιούχου θα προσπαθήσουν να διορθώσουν κάποια στοιχεία από μόνοι τους. Άλλωστε αυτός μας είπαν πως είναι και ο λόγος που μετατέθηκε η αρχική ημερομηνία από 30/9 που είχαν προγραμματίσει, αφού μεσολάβησαν και κάποιες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε λοιπόν να γίνει η πληρωμή στις αναφερόμενες παραπάνω ημερομηνίες για όλους τους δικαιούχους γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου