Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Θεοδωρίδης: Ψήφισα κατά των Ενεργειακών Δήμων γιατί πρέπει να έχουμε ειρηνικές σχέσεις με όλους τους Δήμους! (Βίντεο)

Απαντώντας σε δελτίο τύπου του κ. Θεοδωρίδη σχετικά με την αρνητική ψήφο του σε συνεδρίαση της ΠΕΔ για την κατανομή του Τοπικού Πόρου που έλεγε:

«Επειδή το ψέμα και η αλήθεια, έχουν γίνει εδώ και τρία χρόνια, έννοιες συνώνυμες, κι ο ασύστολος λαϊκισμός στα λόγια και στα έργα του Δήμαρχου Ιωσηφίδη, μπορούν να αποπροσανατολίσουν και τον πιο πληροφορημένο Δημότη,
θεωρήσαμε απαραίτητο, σαν αντιπολίτευση (μείζονα), να διευκρινίσουμε τη θέση μας στο ζήτημα του Τοπικού Πόρου, τα εξής:
Ειπώθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου από το Δήμαρχο, ότι …ο Θεοδωρίδης ψήφισε στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων, για τον Τοπικό Πόρο, ενάντια στο συμφέρον του Δήμου μας!!!
Μόνο ένας ανόητος, αυτοκαταστροφικός, που διετέλεσε όμως δύο τετραετίες Δήμαρχος αυτού του τόπου και διεκδικεί με αξίωση μια νέα θητεία στο Δήμο, θα ψήφιζε κόντρα στο συμφέρον του Δήμου που πολιτεύεται.»
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης έδωσε στο σώμα την απόφαση της ΠΕΔ με την ψήφο του κ. Θεοδωρίδη κατά των Ενεργειακών Δήμων και κατά προέκταση και κατά των συμφερόντων του Δήμου Αμυνταίου, καθώς ο Δήμος Αμυνταίου όπως είναι γνωστό είναι ένας από τους πέντε Ενεργειακούς Δήμους, με τον κ.Ιωσηφίδη Πρόεδρο του  Δικτύου Ενεργειακών Δήμων Ελλάδας. 


Ο κ. Θεοδωρίδης απάντησε πως ψήφισε κατά των Ενεργειακών Δήμων γιατί είναι της άποψης πως πρέπει να έχει ειρηνικές σχέσης με όλους τους Δήμους. Στην συνέχεια κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι δεν έβαλε υποψηφιότητα για την επιτροπή κατανομής του Πόρου γιατί δεν θα έβγαινε… ο Δήμαρχος του απάντησε πως δεν τέθηκε θέμα ψηφοφορίας και επικαλέστηκε την Πρόεδρο της ΠΕΔ.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον να ακούσουμε την απάντηση της Προέδρου της ΠΕΔ, για να δούμε αν αυτή τη φορά ο κ. Θεοδωρίδης λέει αλήθεια….
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου