Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και πλημμυρών στην Π.Ε. Φλώρινας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 9 Οκτωβρίου 2013ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων και πλημμυρών στην Π.Ε. Φλώρινας

Η ετοιμότητα όλων των φορέων, αλλά και η λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων, ενόψει της χειμερινής περιόδου, εξετάστηκαν στη διάρκεια σύσκεψης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2013, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Στη σύσκεψη έγινε περιληπτική ανάπτυξη βασικών σημείων του Σχεδίου Αποχιονισμού της Π.Ε. Φλώρινας (τομείς ευθύνης, δρομολόγια, συνεργεία αποχιονισμού οδών κ.λπ.), ενώ εξετάστηκαν και τα προβλήματα των διαφορών φορέων, οι απαιτούμενες ενέργειες και οι αποκτηθείσες εμπειρίες παλαιοτέρων ετών.
Τέθηκαν έτσι οι βασικές προτεραιότητες, ενώ παράλληλα καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες του κάθε φορέα. Κοινή διαπίστωση πως υπάρχει ετοιμότητα και κοινή πεποίθηση πως μέσα από την ομαδική δουλειά και τον κατάλληλο συντονισμό η όποια κατάσταση δημιουργηθεί θα αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο τρόπο, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Πρόδρομος Ασλανίδης, ο προϊστάμενος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας, εκπρόσωποι των δήμων, της ΔΕΣΕ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, της 3ης ΜΣΕΠ, του Στρατού, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΔΕΥΑΦ, των ΚΤΕΛ, του Νοσοκομείου Φλώρινας, των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων και Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Φλώρινας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου