Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Δημόσια διαβούλευση από την Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας


Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του τελικού προγράμματος, των θέσεων και των δράσεων της Ενωτικής Κίνησης Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας, όσον αφορά την «χρηστή» διοίκηση που θα πρέπει να διέπει το Περιφερειακό Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Μακεδονίας, πιστοί στις βασικές αρχές των λόγων δημιουργίας και ίδρυσης της Κίνησης, καλεί όλους τους οικονομολόγους (με δικαίωμα ψήφου ή όχι στις επικείμενες εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου), καθώς και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που θέλουν να εκφράσουν τις απόψεις τους, σχετικά με το Ρόλο και την Λειτουργία που θα πρέπει να διαδραματίζει το Οικονομικό Επιμελητήριο ως Επιστημονικός φορέας, προς όφελος των μελών του και κατ επέκταση της ευρύτερης κοινωνίας. 

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, σας καλούμε σε ουσιαστική Δημόσια Διαβούλευση, εκφράζοντας τις απόψεις και τις προτάσεις σας, ενσωματώνοντας αυτές στο τελικό πρόγραμμα της Ενωτικής Κίνησης Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις απόψεις, προτάσεις, θέσεις σας, στο παρακάτω email: enkodm@gmail.com μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Για ένα Περιφερειακό Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα είναι ενεργό και συμμετοχικό, ανοιχτό προς τα μέλη του και την τοπική κοινωνία, καινοτόμο και παράλληλα δημιουργικό, όπου θα επεμβαίνει στις εξελίξεις -ειδικότερα μέσα στις συνθήκες που βιώνει η χώρα-, όπου θα είναι σε θέση να προσφέρει στην κοινωνία αυτά που πραγματικά μπορεί, ένα επιμελητήριο που συσπειρώνει και ενεργοποιεί τα μέλη του, που τα κάνει υπερήφανα για τη συλλογική τους έκφραση.

Οι ανοιχτές διαδικασίες στο Περιφερειακό Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Μακεδονίας, θα παραμείνουν ανοιχτές και μετά το πέρας των επικείμενων εκλογών.

Επισκεφθείτε τις σελίδες μας και ενημερωθείτε για την Διακήρυξη, τους Υποψήφιους και τις έως τώρα δράσεις της Ενωτικής Κίνησης Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας.

Ιστολόγιο: http://www.eko-dm.blogspot.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ekodm2013

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου