Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Στο βάθρο οι αθλητές του «Παγκράτιον στο «Athens Open»


Επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου στις 6,7 και 8/12/2013 διεξήχθη, με μεγάλη επιτυχία, το διεθνές τουρνουά καράτε Athens Open, εκεί ο σύλλογος έδωσε το παρόν με 4 αθλητές οι οποίοι με καταπληκτική απόδοση ανέβηκαν όλοι στο βάθρο. 
Οι αγώνες άρχισαν την Παρασκευή, με πρώτο αγωνιζόμενο για τον σύλλογο τον Σιώκη Λουκά, στα kata under 10 years, o οποίος και κατάφερε να κρεμάσει στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο, στην συνέχεια αγωνίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα η Παλιογιάννη Φωτεινή στο kumite children female -37kgr και ο Αμβράσης Βασίλειος στο kumite children male -45kgr και κατέκτησαν αμφότεροι την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Το Σάββατο, ήταν η σειρά της Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία η οποία αφού κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα kata junior female, ήρθε η σειρά του kumite -53kgr όπου με καταπληκτικούς αγώνες, έφτασε στον τελικό όπου πολύ δύσκολα αλλά τον κέρδισε με 1 – 0 και κρέμασε στο στήθος της το χρυσό μετάλλιο και έτσι κράτησε την παράδοση που την θέλει όπου αγωνίζεται να κρεμά πάντα δυο μετάλλια στο στήθος της.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά μας που και πάλι μας έκαναν πολύ περήφανους. Η απόδοσή τους ήταν φανταστική με κάποια μικρά λαθάκια που οφείλονταν στο “άγχος του πρωτάρη” παρόλα αυτά με την εμπειρία τους και την αγωνιστικότητά τους τα κατάφεραν. Ήταν ένα δυνατό τεστ για τα μικρά παιδιά μας που τώρα θα ξεκουραστούν λίγο και με την νέα χρονιά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το Πανελλήνιο των παίδων με στόχο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων 2014. Ενώ η Ειρήνη-Μαρία θα ετοιμαστεί για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα regions της Σμύρνης τον Ιούλιο του 2014.
Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία σε όλους και πολλές επιτυχίες για το Καράτε αλλά και σε όλα τα αθλήματα της Φλώρινας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου