Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Διάψευση για τα σενάρια υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας υποστηριζόμενου από την Χρυσή Αυγή.


Από τα τοπικά ΜΜΕ και από επικοινωνία που είχαμε με πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, πληροφορηθήκαμε ότι η γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων GPO διενεργεί τηλεφωνική δημοσκόπηση στην Περιφέρεια μας σχετικά με τις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές.

Ανάμεσα στα ερωτήματα που θέτει η GPO στους πολίτες, αναφέρει και ως υποψήφιο Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής για τη Δυτική Μακεδονία τον κο. Κουρκούτα Νικόλαο εντελώς αυθαίρετα και χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο. Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κανέναν υποψήφιο, είτε για τις Περιφερειακές εκλογές είτε για τις Δημοτικές εκλογές και διαψεύδουμε κάθε ονοματολογία που διαρρέεται στον Τύπο ή χρησιμοποιείται από οποιαδήποτε εταιρία δημοσκοπήσεων.

Η Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή θα ανακοινώσει επίσημα τους υποψηφίους και τα ψηφοδέλτια της για τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές εκλογές του 2014 στον κατάλληλο χρόνο και όποτε κριθεί απαραίτητο. Δηλώνουμε ότι, οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα υποψηφίου που δήθεν έχει το χρίσμα της Χρυσής Αυγής για τις επικείμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές δεν θα ισχύει και δεν θα είναι αληθής έως ότου ανακοινωθεί από τα επίσημα όργανα του Κινήματος μας.


Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου