Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Οι επιτυχόντες του μαθηματικού διαγωνισμού «Υπατία»


Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της E.Μ.E. συγχαίρει θερμά τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου, που διακρίθηκαν στον Ημαθιώτικο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Υπατία» και προχωρούν στην επόμενη φάση «Καραθεοδωρή». 
Η επιτυχία αυτή και η μεγάλη προσέλευση μαθητών στους διαγωνισμούς, δείχνει το ενδιαφέρον και την ευγενική άμιλλα που υπάρχει, μεταξύ των νέων παιδιών για τα Μαθηματικά. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και από σχολεία των νομών Έβρου (Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Σουφλί), Κοζάνης (Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Κρόκος), Πέλλας (Έδεσσα, Αριδαία, Πετριά) και Φλώρινας (Φλώρινα, Αμύνταιο, Φιλώτας) κι αυτό δείχνει την καταξίωση του διαγωνισμού αυτού και εκτός Ημαθίας.
Για τους διαγωνισμούς «Ευκλείδης» και «Καραθεοδωρή» το Παράρτημα Ημαθίας της ΕΜΕ διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας για τα οποία θα ακολουθήσει ανακοίνωση.
Η Διοικούσα Eπιτροπή του Παραρτήματος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συναδέλφους Μαθηματικούς, που συνδράμουν στο έργο του Παραρτήματος προσφέροντας δωρεάν μαθήματα διαγωνιστικών μαθηματικών σε πολλούς μαθητές και δίνοντας το παρόν τη μέρα του διαγωνισμού. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως αυτές οι προσπάθειες δίνουν καρπούς.
Ο διαγωνισμός «Καραθεοδωρή» θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στη Βέροια, αλλά και στους υπόλοιπους νομούς ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό «Ευκλείδης» στα εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν.

Οι διακριθέντες μαθητές της Φλώρινας είναι οι παρακάτω:
 
ΑΓΓΟΥΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΩΤΑ
ΓΑΖΕΑ ΞΑΝΘΙΠΗ, 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΡΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ, 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΥΜΝ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΥΜΝ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΠΑΣΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΤΙΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΡΕΜΠΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, 2o ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΙΑΘΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, 1ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΙΑΤΣΚΑ ΕΥΔΟΞΙΑ ΓΥΜΝ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΣΚΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΣΟΥΡΙΛΑ ΑΛΙΚΗ, 2ο ΓΥΜΝ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΩΞΑΝΗ, ΓΥΜΝ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Μιόγλου Στυλιανός 
Ο Γεν. Γραμματέας
Παντζαρτζίδης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου