Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Κυπελλούχος η Χρήστου


Για 2η συνεχή χρονιά σκαρφάλωσε στο 1ο σκαλί του βάθρου η Ολυμπιονίκης Ιωάννα Χρήστου στο Κύπελλο Ελλάδος. Από το πρώτο παιχνίδι η Γιάννα έδειξε ότι δύσκολα θα χάσει το χρυσό από κάποια από τις 84 συναθλήτριες της στον 2ο σημαντικότερο θεσμό στην Ελλάδα μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 
Αν και ο Τελικός, λόγω πληθώρας συμμετοχών, διεξήχθη στις 9 το βράδυ, αυτό δεν έδειξε να πτοεί την Πρωταθλήτρια του Ο.ΞΙ.Φ. αφού κέρδισε σχετικά εύκολα την Πέρδικα του Πανελληνίου Γ.Σ. 15-9.
Άριστη εμφάνιση έκανε και η Ελισάβετ Στάντσιου στο ξίφος ασκήσεως, η οποία επίσης ανέβηκε στο βάθρο με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος.
Κεντρικό γεγονός για αυτήν την εβδομάδα είναι το επίσημο opening του Αγωνιστικού και Προπονητικού Κέντρου του Ομίλου στην Θεσσαλονίκη. Το Δ.Σ. του Ο.ΞΙ.Φ. έχει την τιμή να προσκαλέσει όλους τους Φλωρινιώτες και τους φίλους του αθλήματος να δώσουν το παρόν και να γνωρίσουν από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:00 μμ στον 1ο όροφο του Περιπτέρου 7 – ΔΕΘ.
Συνέχεια και για το Kid’s Grand – Prix ο 2ος σταθμός του οποίου είναι η Φλώρινα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. Σε συνδυασμό με το Κύπελλο Φωτιάς την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, αναμένεται μεγάλη προσέλευση ξιφομάχων στο ΔΑΚ Φλώρινας.
Μέσα στην εβδομάδα οριστικοποιούνται και οι ημερομηνίες τέλεσης των υπολοίπων σταθμών του Kid’s Grand-Prix στην Αθήνα, Κρήτη και Κύπρο.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου