Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Έγινε η Κοπή Πίτας για το 2014 του «ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ »‏

Έγινε η Κοπή Πίτας για το 2014 του «ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ »‏


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Βορειοηπειρωτών Φλωρίνης και πέριξ για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.


Ξεκίνησε με τον καθιερωμένο χαιρετισμό του πρόεδρου κ. Μπισδούνη Ιωάννη ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου και επικεντρώθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν στην άδικη διακοπή των συνταξίμων βοηθημάτων του ΟΓΑ που δίδονταν μέχρι πρότινος στους ανασφάλιστους Βορειοηπειρώτες υπερήλικες.


Ακολούθησε εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο χαιρετισμός του αντιδημάρχου κ Ευαγγέλου Νικόλαου αφού πρώτα ευχαρίστησε τον προσωπικό του φίλο και Πρόεδρο του συλλόγου κ. Μπισδούνη Ιωάννη επισήμανε ότι το έτος 2014 έχει αδιαμφισβήτητα μια ξεχωριστή σημασία για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό αφού τα τελευταία έτη βρέθηκε να παρασύρεται από τη δίνη της ελληνικής οικονομικής κρίσης και συνέχισε λέγοντας ότι το 2014 αποτελεί από μονό του μια χρονολογία μαγική, είναι η συμπλήρωση 100 χρόνων από τον αυτονομιακό αγώνα που κατοχύρωσε την Ελληνικότητα της βορείου ηπείρου.


Τέλος διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η δημοτική αρχή θα σταθούν διπλά στο σύλλογο και κλείνοντας ευχήθηκε το 2014να σημάνει την αναγέννηση της βορείου ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου