Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο Ο.ΞΙ.Φ. κατέκτησε τα βάθρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Ο.ΞΙ.Φ. κατέκτησε τα βάθρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Πλουσιότατη η συγκομιδή μεταλλίων στην ταυτόχρονη διοργάνωση του Κυπέλλου Χειμώνα σε Αθήνα (ξίφος ασκήσεως) και Θεσσαλονίκη (ξίφος μονομαχίας). Σε συνδυασμό με την φιλοξενία της 1ης Πανελλήνιας Βαθμολογούμενης Διοργάνωσης στις Εγκαταστάσεις του Ο.ΞΙ.Φ. στην Δ.Ε.Θ. όλα ήταν ονειρεμένα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Στο ξίφος μονομαχίας γυναικών (52 Συμμετοχές) η Ιωάννα Χρήστου νίκησε την Φανή Βαρβέρη στον τελικό, κατέκτησε το Κύπελλο και ταυτόχρονα επέστρεψε στην 1η θέση της Πανελλήνιας Βαθμολογίας μετά από 5 χρόνια!
Στους Άνδρες (92 Συμμετοχές) ο Απόστολος Διαφωνίδης συνέχισε την παρουσία του σε όλους τους τελικούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Νικόλας Τσώκας (3ος ).
Θέση στο βάθρο «χτύπησε» και η Ελισάβετ Στάντσιου στο Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών (3η).
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Πρόεδρος της ΕΟΞ κος Εμ. Κατσιαδάκης που βρέθηκε στο TFC δήλωσε: « Η σημερινή διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη θεωρείται και είναι σταθμός για την Ελληνική Ξιφασκία»
Το παρόν, επίσης, έδωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΞ κος Ι. Γουσόπουλος και ο πρ. Υπουργός Αθλητισμού κος Ι. Ιωαννίδης.
Το επόμενο Σ/Κ σε τριπλή Ευρωπαϊκή Εξόρμηση ο Ο.ΞΙ.Φ. συμμετέχει με Μπαντίκη, Καλυβιάνου, Τσώκα Α. στο Μεσογειακό Κύπελλο στην Γένοβα – Ιταλία, η Γεροσίδερη, Ρεπάτσης στον Διεθνή Μαραθώνιο ξίφος ασκήσεως στο Παρίσι – Γαλλία και η Ζωή Μοσχοπούλου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων και Παγκόσμιο Κύπελλο Νεανίδων στο Γκέτεμποργκ – Σουηδία.
Το Δ.Σ. νιώθει την υποχρέωση, να συγχαρεί δημόσια τους αθλητές μας Ζαχαρόπουλο Α., Αθανασίου Γ. και Κοκκινίδου Σ. για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της προτίμησής τους ως πρωταθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου