Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστορια

               

                         

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ   
  Παρασκευή 24-01-2014
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριας

Μ
ε την ευλογία του Μητροπολίτη Καστοριάς κκ Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης  βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο.


Η εκδήλωση έγινε  στην Αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου,  παρουσία  της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασιλικής Ευταξά, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Φιλώτα Ταλίδα, του Δημάρχου Καστοριάς Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, Περιφερειακών Συμβούλων και όλων των εργαζομένων.
Στο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή  χρονιά  με υγεία                 και αισιοδοξία σε όλους, ενώ τόνισε ότι: «Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε  πρέπει όλοι οι υπάλληλοι να είμαστε  ενωμένοι και  να συνεχίσουμε  με συνέπεια στο έργο μας, ώστε  να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες του τόπου μας».
Καλή και δημιουργική χρονιά  ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, συμπληρώνοντας επίσης ότι: «Με σύνεση, ομόνοια  και συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας,  που έχει όλες εκείνες τις δυνατότητες για ένα καλύτερο αύριο».
Στη συνέχεια μοιράστηκε η πίτα σε όλες τις Διευθύνσεις και τα τμήματα που στεγάζονται στο Διοικητήριο, ενώ το φλουρί «πέτυχε»  η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου