Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η Φλωρινιώτισα Χριστιάνα Τσουμίτα στη Σ.Ο.Ν.Ε.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΡΩΔΙΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Σημαντική επιτυχία για τη Φλωρινιώτισα Χριστιάνα Τσουμίτα
Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.) - την οποία γνώρισαν πλέον και οι συμπολίτες μας με τις δύο εξαιρετικές συναυλίες που έδωσαν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Φλώρινας - πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη, ακροάσεις με υποψήφιους απ’
όλη την Ελλάδα, για να επιλεγούν οι νέοι τραγουδιστές - σολίστες της Σ.Ο.Ν.Ε., όπου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις συναυλίες, στα Φεστιβάλ της χώρας μας, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές με τη Σ.Ο.Ν.Ε. Ανάμεσα απ’ όλους τους υποψήφιους για το τραγούδι, επελέγη τελικά η Φλωρινιώτισα Χριστιάνα Τσουμίτα (μέλος του Συλλόγου μας), η οποία και εντάχθηκε στο δυναμικό της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος ως νέα σολίστ.
Η 22χρονη Χριστιάνα έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής, κλασσικής κιθάρας καθώς και ανώτερων θεωρητικών στο Ωδείο της Φλώρινας. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τα τελευταία πέντε χρόνια εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές πραγματοποιώντας live εμφανίσεις αλλά και ανοιχτές συναυλίες, με διάφορους συνεργάτες - μουσικούς τόσο στη Φλώρινα όσο και στην Αλεξανδρούπολη όπου σπούδαζε. Επιπλέον, συμμετέχει στο μουσικό συγκρότημα «Περαστικοί» όπου δώσανε για τρεις συνεχόμενες χρονιές συναυλίες μπροστά στο κοινό της Φλώρινας, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας.
Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός», συγχαίρει τη Χριστιάνα γι’ αυτή της την επιτυχία και της εύχεται καλά «μουσικά ταξίδια» σε όλη την Ελλάδα με τη Σ.Ο.Ν.Ε.

You Tube Links:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=akzUpJCjtP4
http://www.youtube.com/watch?v=nXzhPZTeAE4

http://www.youtube.com/watch?v=ka6viCd7KcI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου