Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τ.Ο. Κοζάνης: Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.


Τα γραφεία μας ήταν και πάλι κατάμεστα από υποστηρικτές και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος από όλο το νομό Κοζάνης, έγιναν σύντομοι χαιρετισμοί από τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Κοζάνης Λορίδα Φαίδωνα και άλλους συναγωνιστές, οι οποίοι ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας, στον Αρχηγό μας και όλους τους συναγωνιστές οι οποίοι διώκονται από το καθεστώς για τις ιδέες τους, επειδή δεν είναι κλέφτες, ούτε προσκυνημένοι, ούτε διαπλεκόμενοι...

Το φλουρί της πίτας έπεσε σε συναγωνιστή ο οποίος δέχθηκε τις ευχές όλων και ένα συμβολικό δώρο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, έγινε ενημέρωση για την εκδήλωση Τιμής & Μνήμης της επετείου της τραγωδίας των Ιμίων που θα γίνει όπως κάθε χρόνο στην Αθήνα, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014. Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας θα μισθώσει λεωφορεία για την εκδήλωση, πληροφορίες θα δημοσιευτούν προσεχώς.

Καλή Χρονιά, με υγεία, δύναμη και επιτυχίες για όλους τους Έλληνες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου