Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

28 τυχεροί μαθητές από το Αμύνταιο εκλέχτηκαν στο τμήμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ της ΔΕΗ (video)

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσω της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου,παρέχει τη δυνατότητα σε 28 μαθητές

της Β Λυκείου του Δήμου Αμυνταίου να παρακολουθήσουν το δωρεάν πρόγραμμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ της ΔΕΗ, το οποίο λειτουργεί εδώ και χρόνια για τα παιδιά των υπαλλήλων της ΔΕΗ.
Ο κ. Δημήτρης Καρέλης, Διευθυντής του τμήματος Εκπαίδευσης της ΔΕΗ, βρέθηκε σήμερα στο Αμύνταιο ώστε να ενημερώσει τους μαθητές που έχουν επιλεγεί μετά από κλήρωση για το πρόγραμμα.


Εντύπωση μας έκανε η αναφορά του κ. Καρέλη στην ιστορία του προγράμματος για τα παιδιά των υπαλλήλων της ΔΕΗ, καθώς η περιοχή Αμυνταίου μια κατεξοχήν ενεργειακή περιοχή δεν είναι ενημερωμένη για την συγκεκριμένη δράση. Ο κ. Καρέλης μας τόνισε πως η υπηρεσία ενημερώνει όλες τις ενεργειακές μονάδες ανα την Ελλάδα.
Δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε πως οι ενημερώσεις της Διεύθυνσης κλειδώνονται σε διάφορα υπηρεσιακά συρτάρια….
 Για την ενημέρωση των υπαλλήλων της ΔΕΗ, ψάξαμε και βρήκαμε το Δελτίο Τύπου καθώς και τα τηλέφωνα όπου μπορούν να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή:
«»Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω;

   Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει γενιές και γενιές ανθρώπων και συνεχίζει και σήμερα να προβληματίζει τους ΝΕΟΥΣ και ειδικότερα όλους τους Γονείς, τη στιγμή μάλιστα που οι δείκτες της ανεργίας βρίσκονται πολύ υψηλά.

Υπάρχει απάντηση;

Υπάρχουν λύσεις που θα δίνουν διέξοδο στα παιδιά μας;

   Η ΔΕΚΠ και σε αυτό τον τομέα, δηλαδή της αναζήτησης Επαγγελματικού Προσανατολισμού έχει εδώ και 10 χρόνια προσφέρει πολλά.

   Είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει τεστ ικανοτήτων, επαγγελματικών ενδιαφερόντων, επαγγελματικής προσωπικότητας και εργασιακών κινήτρων. Στόχος του θεσμού είναι να βοηθήσει τον ΝΕΟ να γνωρίσει τον εαυτό του, τα ενδιαφέροντά του και τις ικανότητές του με σκοπό να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για τις σπουδές και την καριέρα του.

   Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ της ΔΕΗ που έχει δημιουργήσει σχετικό τμήμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ για ΝΕΟΥΣ από 16 χρονών (Α’Β ΛΥΚΕΙΟΥ), σας παρέχει τη δυνατότητα να συμμετέχετε στα προγράμματα αυτά.

   Η ΔΕΚΠ παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού στα παιδιά Εργαζόμενων και Συνταξιούχων της ΔΕΗ Α.Ε.

   Οι ενδιαφερόμενοι για να ενημερωθούν ή να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ: 210-7271439 (σ. Α ΚΟΡΛΟΣ)
Σημ.: Υπάρχει η δυνατότητα όταν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από 10 (δέκα) να πραγματοποιηθεί η διαδικασία αυτή και σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.»»
Δείτε το βίντεο:
www.youtube.com/watch?v=lk0O3z_t-Jg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου