Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ

Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ

Σ’ ένα επεισοδιακό από πλευράς εξέλιξης παιχνίδι, ο Αμύντας δεν μπόρεσε να υπερκεράσει τις απουσίες των Βαφειάδου, Τσουτσουλάκη (έμειναν στον πάγκο) και αυτής της τελευταίας στιγμής τηςΣυζίνου, με συνέπεια να γνωρίσει τη δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Ορμή Πατρών με σκορ 19-20, περιπλέκοντας την κατάσταση για την 4η θέση.


Η αναμέτρηση από το ξεκίνημα της ήταν ιδιαίτερα δυνατή και οι μονομαχίες σώμα με σώμα, προσέφεραν πλούσιο θέαμα ξεσηκώνοντας τον κόσμο, που κατέκλυσε το ΔΑΚ Αμυνταίου.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν συγκεκριμένα πρόσωπα και τακτικές στο αγωνιστικό χώρο, με τον Αμύντα να παρατάσσει ουσιαστικά την ομάδα που αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2.
Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν δυναμικά και προηγήθηκαν 2-0 , όμως ο Αμύντας σε σύντομο χρονικό διάστημα ισορρόπησε στον αγώνα και προηγήθηκε για πρώτη φορά 4-3 στο 13λεπτό.

Με έμφαση στην ανασταλτική τους λειτουργία, Αμύντας και Ορμή εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, με τις Πατρινές να παίρνουν στην εκπνοή του Α ημιχρόνου ισχνό προβάδισμα, ενός τέρματος 10-11.

Στο δεύτερο μέρος, η Ορμή βγάζοντας ατομικό μαρκάρισμα στην Τσιομπάνου (7γκ.), ανέκοψε την επιθετική δραστηριότητα του Αμύντα και παράλληλα ανέβασε τη διαφορά στα 2 τέρματα 14-16, όμως η 2λεπτη αποβολή που δέχτηκε η Παύλου, έδωσε την δυνατότητα στον Αμύντα να φέρει για μια ακόμα φορά το παιχνίδι στα ίσια 16-16 στο 47λεπτό.

Οι Πατρινές δεν το έβαλαν κάτω, με πρωταγωνίστριες τις Σλιάκοβα (9γκ.) και Χατζηπαρασίδου (7γκ), έλαβαν προβάδισμα 3 τερμάτων για πρώτη φορά στο παιχνίδι 16-19 στο 51λεπτό, δυσκολεύοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των γηπεδούχων.
Με κόσμο να παροτρύνει τις παίκτριες του Αμύντα, να τα δώσουν όλα στο τελευταία λεπτά, ο Αμύντας, επιχείρησε ακόμα ένα come back και με επι μέρους σκόρ 3-1, έριξε τη διαφορά στο γκολ 19-20 στο 58:45.

30δευτερόλεπτα πριν το τέλος και αφού ο Αμύντας ανέκτησε την κατοχή της μπάλας, μετά απο χαμένη επίθεση των φιλοξενουμένων, ο Νίκος Γιώσκος κάλεσε ταιμ-αουτ, για να οργανώσει την τελευταία επίθεση της ομάδας του και να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή που είχε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της αποβολής της Σλιάκοβα στο 57:45 με 2λεπτη αποβολή.
Το σούτ που επιχείρησε η Σκόδρα από θέση εξτρέμ στο 59:50 , δεν είχε ευτυχή κατάληξη με αποτέλεσμα να παραμείνει το 19-20 που ήταν και το τελικό σκόρ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού καμιά από τις αθλήτριες του Αμύντα δεν παραχώρησε δήλωση, ενώ η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας της , με την διεθνή Κύπρια Ιωάννα Συζίνου, την οποία ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην αθλητική της σταδιοδρομία.

Διαιτητές: Αναστασίου – Κάργατζης

5λεπτα: 1-2, 2-2, 5-4, 7-6, 8-7, 10-11 (ημίχρονο), 12-12, 14-13, 14-16, 16-18, 18-19, 19-20

Αμύντας Αμυνταίου(Νίκος Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Μπάντη , Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου, Γαλμπάδη, Ρακοπούλου 2, Μίλασιτς 4, Τσιομπάνου 7, Ταιρίδου (τφ), Πάνου, Σκόδρα Τ. 2, Νούσια 4, Κωτσοπούλου, Σουμελίδου, Βαφειάδου, Τσουτσουλάκη.

Δίλεπτες Αποβολές: 2, Πέναλτι: 3/4

Ορμή Λούξ (Νταμίρ Στογιάνοβιτς) Χατζηπαρασίδου 7, Στράτου, 1 Καρακίτσιου 1, Παύλου 1, Σλιάκοβα 9, Καρέλα 1, Κασάπη, Στάνκοβιτς, Ρόση, Αγγελοπούλου, Πολίτη.

Δίλεπτες Αποβολές: 6 , Πέναλτι: 2/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου