Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Νέα ειδικότητα και συνέχιση προεγγραφών στο ΙΕΚ Αμυνταίου



Από το ΙΕΚ Αμυνταίου έχει ανακοινωθεί ότι έχει εγκριθεί μια ακόμη νέα ειδικότητα: Τεχνικός Αγροτουρισμού.
Η ηλεκτρονική αίτηση για επιλογή καταρτιζομένων της ειδικότητας «Τεχνικός Αγροτουρισμού» ξεκίννησε στις 20-2-2014 και ολοκληρώνεται τη Κυριακή 23-2-2014 και ώρα 23.59 μμ. 
Το σύστημα για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων είναι προσβάσιμο στον ιστότοπο dioni.sch.gr.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, (www.minedu.gov.gr), της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (www.gsae.edu.gr) και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (www.inedivim.gr).

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις προεγγραφής για τις υπόλοιπες ειδικότητες συνεχίζονται έως και 25 Φεβρουαρίου 2014. Οι ειδικότητες είναι:
ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ:
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας
• Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
• Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων (Marketing)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΚ:
• Τεχνίτης Αισθητικής τέχνης και Μακιγιάζ
• Τεχνίτης Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού νυχιών και Ονυχοπλαστικής
• Τεχνίτης Εστιατορίου - Επισιτισμού (Σερβιτόρος)
• Τεχνίτης Ζωικής Παραγωγής
• Τεχνίτης Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
• Τεχνίτης Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων Οχημάτων
• Τεχνίτης Μηχανικός αυτοκινήτων μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης
• Τεχνίτης Ποτών και Οινολογίας (Μπαρίστας)
• Τεχνίτης Τουριστικών μονάδων και Επιχειρήσεων φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής- Υπηρεσία ορόφων -Εμπορευματογνωσια)
• Τεχνίτης Υδραυλικών και Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων
• Τεχνίτης Φανοποιός και Βαφής οχημάτων
• Τεχνίτης Φυτικής Παραγωγής
• Τεχνίτης Αμπελουργίας – Οινοτεχνίας – Ποτοποιείας
• Τεχνίτης Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Κατασκευών
• Τεχνίτης Γαλακτοκομίας - Τυροκομίας
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του ΙΕΚ Αμυνταίου 2386022185 ή να στείλουν τα στοιχεία τους με e-mail (mail@iek-amynt.flo.sch.gr) ή με φαξ στο τηλέφωνο 2386022185.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου