Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αριστοτέλης ευχαριστεί εταιρείες της περιοχής μας


Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω εταιρείες της περιοχής μας: 
«TOTTIS FOODS INTERNATIONAL», «TOTAL Quality ΕΠΕ MARKET», «FRIENDS», όπως και τον κ. Κων/νο Αντωνιάδη, για την ευγενική προσφορά τους που εκφράστηκε με τη χορηγία εκδήλωσης της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας.
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους τους, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.
Επιπλέον, η προσφερόμενη βοήθεια, αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εκτός των λειτουργικών εξόδων και τις δυσβάστακτες πλέον υλικές ανάγκες των Τμημάτων μας. Αποκτά δε βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία κα το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, οι παραπάνω ευγενείς χορηγοί ήλθαν ως αρωγοί με την ένθερμη χειρονομία τους.

Ευχαριστούμε
Το Δ.Σ. του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου