Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Ενημερωτική ημερίδα από το δημοτικό σχολείο Ιτέας


Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 – 20:30 μμ., στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Τοπικής κοινότητας Παπαγιάννη, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το 6/θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτέας «Νέοι Ορίζοντες».
Οι εισηγήτριες της εκδήλωσης μίλησαν για τα παρακάτω θέματα:
1. Κασσιανή Συμεωνάκου, Κοινωνική Λειτουργός, Απόφοιτος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Θέμα: «Ο Ρόλος της Οικογένειας στη Συναισθηματική-Κοινωνική Ανάπτυξη του Παιδιού».
2. Ολυμπία Τσάτσα, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχολόγος, Msc. Κοινωνικής Ψυχιατρικής-Παιδοψυχιατρικής, Msc. Διοίκησης Μονάδων Υγείας. Θέμα «Παιδικό άγχος».
3. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας. Θέμα: «Η Οικογένεια στην εποχή της Κρίσης».
Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε ενδιαφέρον και χρήσιμος για όλους τους παρευρισκόμενους διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, κ. Κωνσταντίνος Μαυρουδής, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Ιτέας, κ. Σοφία Δράκου, και πολλοί γονείς των μαθητών. Μετά το πέρας του διαλόγου προσφέρθηκαν εδέσματα, ευγενική προσφορά από τις κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας «Νέοι Ορίζοντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου