Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο.Ε.Φ.Ε.‏

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας στις 16-2-2014 στην Κοζάνη.



Το φροντιστήριο Μ.Ε. Ανέλιξη με τους μαθητές του ξεκίνησε με ναυλωμένο λεωφορείο από το Αμύνταιο και παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα «Φίλιππος».


Το 1ο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε ομιλία όπου ο κ. Κότιος  Κων/νος,   σύμβουλος επαγγελματικής σταδιοδρομίας   ανέπτυξε το θέμα «Επιλεγώ Σπουδές και Επάγγελμα», δίνοντας ταυτόχρονα πληροφορίες σχετικά με την ορθή συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου, τις επαγγελματικούς διεξόδους και τις συνθήκες αγοράς που επικρατούν σήμερα . Παράλληλα ανέλυσε το καινούριο εκπαιδευτικό σύστημα στους σημερινούς μαθητές της Α΄ λυκείου.


Στο 2ο μέρος οι μαθητές μοιράστηκαν σε ομάδες και παρακολούθησαν συζητήσεις σε 16 στρόγγυλα τραπέζια και σε τρεις διαφορετικούς κύκλους  από καταξιωμένους επιστήμονες ανά επάγγελμα – ειδικότητα  αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με επαγγέλματα που τους ενδιαφέρουν.


Η υπεύθυνη σπουδών του Φροντιστηρίου Μ.Ε. ευχαριστεί τους μαθητές και τους γονείς και για την φετινή συμμετοχή τους στην καθιερωμένη πλέον ετήσια ενημερωτική εκδήλωση και διαβεβαιώνει την συνέχιση της προσπάθειας του Φροντιστηρίου για διοργάνωση και συμμετοχή σε ανάλογες εκδηλώσεις που αποκλειστικό σκοπό έχουν την υποστήριξη της προσπάθειας τους.

Με εκτίμηση

Βιβή Θωμαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου