Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Η Φλώρινα καλωσορίζει τις «52 Εβδομάδες - 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα»


Η ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος με τον τίτλο, «52 Εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αττική στις 30 Σεπτεμβρίου, εξαπλώνεται. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος οργανώνει και χρηματοδοτεί 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας ανά τη χώρα, αποτελώντας έτσι τον πρώτο βασικό κρίκο αυτής της μεγάλης αλυσίδας. Με στόχο η προσπάθεια να γιγαντωθεί, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει τη δυνατότητα και καλεί καταναλωτές, προμηθευτές, φίλους και συνεργάτες και στη Φλώρινα να γίνουν και οι ίδιοι κρίκοι αυτής της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης και να ενισχύσουν την Κοινωνική υπηρεσία Φλώρινας.

Και πως μπορεί να γίνει αυτό;

• Επιλέγοντας τα «προϊόντα αλληλεγγύης» με την ειδική σήμανση, τα καθαρά έσοδα από την πώληση των οποίων θα ενισχύουν τον παραπάνω φορέα.
• Αγοράζοντας τα προϊόντα μικρών και μεγάλων προμηθευτών που υποστηρίζουν την προσπάθεια της ΑΒ, διαθέτοντας ένα ποσό από τις πωλήσεις των προϊόντων τους.
• Συγκεντρώνοντας τρόφιμα στα καταστήματα ΑΒ, από τις 24 έως τις 30 Μαρτίου.


«52 Εβδομάδες – 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα».
Συμμετέχουμε όλοι, γιατί όταν υπάρχει ανάγκη κανείς δεν περισσεύει!

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.ab.gr) και την σελίδα της ΑΒ στο facebook (/ab.vassilopoulos.sa)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου