Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΝΤΕΡΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 16.00 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, Περίπτερο1 της Δ.Ε.Θ. ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας και Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας. Οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Αντρών Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου κατέλαβαν την πρώτη θέση στους ομίλους τους. Έτσι το αποτέλεσμα θα κρίνει ποια ομάδα θα βγει πρωταθλήτρια  και θα συνεχίσει στη σειρά των μπαράζ που οδηγούν στην Α2.
Στον αγώνα αυτό το μεγάλο φαβορί είναι η ομάδα της Βέροιας που διαθέτει παίκτες ποιότητας με μεγάλη εμπειρία. Από την άλλη οι ΣΑΡΙΣΕΣ στηρίζονται σε τρεις εφήβους που τους διακρίνει το πάθος και η φιλοδοξία, υστερούν όμως σε εμπειρία καθώς παίζουν λιγότερα χρόνια.
Ας δούμε εν συντομία τους αντιπάλους:

Αλμπανάκης Κ.
Λυκοστράτης Κ.

Στεφανίδης Κ.
Τσιαλτσούδης Ε.
Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας 
- Τσιαλτζούδης Βαγγέλης (17 ετών, Νο 74 στους άντρες)
Δυναμικός και επιθετικός παίκτης. Έκανε ελάχιστες ήττες φέτος. Δεν αναμένεται να δυσκολευτεί απέναντι στους αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ.
- Αλμπανάκης Κων/νος (16 ετών, Νο 149 στους άντρες)
 Επιθετικός παίκτης με δυνατό αριστερό χέρι. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και η πορεία του είναι ανοδική. Αναμένεται με ενδιαφέρον η αναμέτρησή του με τον επίσης αριστερόχειρα Σουμπάση.
- Λυκοστράτης Κων/νος (14 ετών, Νο 145 στους άντρες)
 Αν και μικρός δείχνει τελευταία μία απίστευτη ενεργητικότητα. Είναι ταχύτατος και το αριστερό του ντράιβ "θανατηφόρο". Οι αθλητές μας πρέπει να παίξουν στο μέγιστο για να ελπίζουν.
- Στεφανίδης Κων/νος (14 ετών, Νο 171 στους άντρες)
Ο Εδεσσαίος άσος ενίσχυσε φέτος την ομάδα της Βέροιας σε μεγάλο βαθμό. Είναι παίκτης με πολύ καλή τεχνική που αρέσκεται να επιτίθεται με το ρεβέρ. Ένας ακόμα δύσκολος αντίπαλος για τους αθλητές μας.

Λυγούρας Α.
Σουμπάσης Γ.
Ιωαννίδης Κ.
ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας
- Σουμπάσης Ιωάννης (18 ετών, Νο 190 στους άντρες)
Ο Γιάννης, μαθητής της Γ΄ Λυκείου, είναι το "δυνατό" χαρτί της ομάδας. Παρόλο που φέτος δεν έκανε πολλές προπονήσεις παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση. Προκρίθηκε στους τελικούς των εφήβων. Αναμένεται να κοντράρει γερά όλα τα παιχνίδια που θα δώσει.
- Ιωαννίδης Κωνστάντιος (17 ετών, Νο 366 στους άντρες)
Είναι αμυντικός παίκτης που στηρίζεται στο δυνατό "κόψιμο" με το ρεβέρ. Μπορεί να έχει αποτέλεσμα εάν αποδώσει το μέγιστο.
- Λυγούρας Ανδρέας (16 ετών, Νο 417 στους άντρες)
Είναι επιθετικός παίκτης με έφεση στο ρεβέρ. Με καλή ψυχολογία αναμένεται να παίξει το καλύτερο δυνατόν. 

Εμείς ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ικανοποιήσει αθλητές και θεατές. 
Καλή επιτυχία ΣΑΡΙΣΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου