Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

συνεδρίασε την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη: «Σχετικά με την πώληση των μονάδων της Δ.Ε.Η. στο Νομό Φλώρινας»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
               Φλώρινα, 14-03-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπό την Προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνη Σίπκα και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη: «Σχετικά με την πώληση των μονάδων της Δ.Ε.Η. στο Νομό Φλώρινας», με εισηγητή το Γιάννη Βοσκόπουλο, Δήμαρχο Φλώρινας.

Κατά τη συζήτηση του θέματος ακούστηκαν  οι απόψεις δημοτικών συμβούλων για το θέμα αυτό.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Καρυπίδης πρότεινε τον άμεσο αποκλεισμό των ΑΗΣ Μελίτης και Φιλώτα.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της ενέργειας με τα οποία ασχολήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του, τόσο ως Νομάρχης όσο και ως Δήμαρχος-γνωστά στο Δημοτικό Συμβούλιο-, αφού είχε πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση για την πορεία τους.
Πρότεινε δε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη «σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από θεσμικούς φορείς- και συγκεκριμένα από τους Βουλευτές, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη και σε περίπτωση μη απόσυρσης του νομοσχεδίου, να παραιτηθούν όλοι οι αιρετοί πρώτου και δεύτερου βαθμού της ΠΕ Φλώρινας, καθώς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, να άρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση όλοι οι βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς και την αποχή της Τοπικής Κοινωνίας από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
Ακόμα πρότεινε  να συμπεριληφθεί στην τελική πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου και η πρόταση του κ. Ν. Καρυπίδη.
Ομόφωνα αποφασίστηκε οι δύο προτάσεις να ενωθούν και να κατατεθούν στη σχετική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. 


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Δ Ε Η


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ- ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ Δ Ε Η 



1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ...ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή