Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Αγανάκτηση και οργή για το θάνατο εργαζομένου στις αρχαιολογικές ανασκαφές


Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, τόσο εκ μέρους των αρχαιολόγων, όσο και των εργαζομένων, για πλήρη ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη για ένα εργοτάξιο με τόσο μεγάλο αριθμό εργαζομένων κάθε ηλικίας και απομακρυσμένο από τα αστικά κέντρα της περιοχής για κάθε ενδεχόμενο μικροτραυματισμών ή σοβαρών περιστατικών, δεν εισακουστήκαμε. 
Σήμερα συνέβη το μοιραίο. Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπητός φίλος και συνάδελφος στερούμενος του δικαιώματος άμεσης ειδικευμένης ιατρικής φροντίδας. Μας διακατέχει πλήρης αγανάκτηση και οργή.
Τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι αρχαιολόγοι, είμαστε αποφασισμένοι με δυναμικές και συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μόνιμη ιατροφαρμακευτική κάλυψη στους χώρους των αρχαιολογικών ανασκαφών.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια, εκ μέρους όλων των εργαζομένων προς την οικογένεια του εκλιπόντος φίλου και συναδέλφου μας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΚΩΓΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου