Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

ευχαριστήρια επιστολή

Σύλλογος Πτυχιούχων                                       
Φυσικής Αγωγής
Νομού Φλώρινας


           
                                                                                                Φλώρινα 10-04-2014


                                                Ευχαριστήρια Επιστολή

            Ο Σύλλογος Γυμναστών Φλώρινας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στον 2Ο Δρόμο Υγείας παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ημέρα της εκδήλωσης.

            Επίσης την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας τον Δήμο Φλώρινας και ειδικότερα για την αμέριστη συμπαράστασή τους, τον Αντιπεριφεριάρχη κύριο Ηλιάδη Μίμη και τον Δήμαρχο Φλώρινας κύριο  Βοσκόπουλο Ιωάννη.
            Στην όλη προσπάθεια αυτή δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε την καταλυτική βοήθεια που προσέφεραν εθελοντικά η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας, η Ραδιολέσχη Φλώρινας, το Νοσοκομείο Φλώρινας, το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, και τέλος όλα τα Μ.Μ.Ε. του νομού για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης.
            Την όλη προσπάθεια υποστήριξαν ως χορηγοί η εταιρεία τροφίμων ΜΠΕΛΛΗΣ και το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ.
            Ο Σύλλογος Γυμναστών Φλώρινας λαμβάνοντας το μήνυμα των συμπολιτών μας και το ενδιαφέρων που δείχνουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις μετά τις γιορτές του Πάσχα θα διοργανώσει σε συνεργασία με το Φ.Ο.Ο.Φ Ορεινό Δρόμο Υγείας ( προσβάσιμο σε όλους ) ξεκινώντας από την πόλη και καταλήγοντας στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου όπου θα περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις τους συμμετέχοντες.

                                                                        Από το Δ.Σ.

            -Ο Πρόεδρος                                                                                      - Η Γ. ΓραμματέαςΚαλυβιάνος Λεωνίδας                                                                                    Αριστείδου Εβελίνα   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου