Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Δεληγεώργης Τρύφων Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης


Δεληγεώργης Τρύφων: «Οι νέοι πρέπει να μπούμε μπροστά».
 (Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Η δέσμευση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου πως το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και ο τομέας της παιδείας γενικότερα, θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Περιφέρειας μας, δεν ήταν δυνατόν να με αφήσει ασυγκίνητο. Όταν μάλιστα αυτή η δέσμευση προέρχεται από ανθρώπους που βαδίζουν με συγκεκριμένο
σχέδιο και πλάνο που θα επενδύει αποτελεσματικά τους διαθέσιμους πόρους και θα αξιοποιεί τους ικανούς ανθρώπους της περιοχής μας, τότε θα ήθελα και γω ως νέος άνθρωπος να συμμετάσχω σ΄ αυτή την προσπάθεια.

Γνωρίζω πως το παρόν είναι δύσκολο, αλλά για να διαμορφώσουμε το μέλλον που μας αξίζει και θέλουμε, πρέπει να μπούμε μπροστά εμείς οι νέοι. Να συνδυάσουμε τις δικές μας γνώσεις και τα δικά μας όνειρα, με τις γνώσεις και τις εμπειρίες των μεγαλυτέρων και όλοι μαζί να ξαναφέρουμε τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης».


Ποιός είναι ο Τ. Δεληγεώργης


Γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στη Μαυροπηγή. Είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Είναι ενεργό μέλος και τα τελευταία τρία χρόνια πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροπηγής «Η Ειρήνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου