Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος μαζί με κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία, επισκέφθηκαν την 39η Έκθεση Γούνας Καστοριάς.


Το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή, Κουρκούτας Νικόλαος μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς συναγωνιστή Τούφα Στέλιο, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας συναγωνιστή Ρώμα Ευάγγελο και άλλους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, υποδέχθηκαν στην Καστοριά τον Βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Αρτέμη Ματθαιόπουλο καθώς και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής κο. Νομικό Κωνσταντίνο που κατάγεται από τη Φλώρινα, προκειμένου όλοι μαζί να επισκεφθούν την 39η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς.


Έγινε μια σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κο. Καλλισθένη Ηρακλή, όπου συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα του κλάδου και ο κος. Ματθαιόπουλος δεσμεύτηκε ότι είναι στη διάθεση των γουνοποιών να φέρει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να αναδείξει τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και να δρομολογηθούν λύσεις στο πλαίσιο του εφικτού.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο των συναγωνιστών επισκέφθηκε το περίπτερο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, πολλά περίπτερα εκθετών, έγινε μια σύντομη περιήγηση στο χώρο και συζήτηση με γουνοποιούς, φαρμαδόρους γουνοφόρων ζώων και άλλους εκθέτες. Διαπιστώσαμε το υψηλό επίπεδο των εκθετών και επιχειρηματιών της γούνας που σε δύσκολες για τον κλάδο εποχές κράτησαν την ποιότητα των προϊόντων τους σε υψηλότατο επίπεδο, θαυμάσαμε τα περίπτερα, την οργάνωση του χώρου και τις υποδομές που έχει στήσει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς στο νέο Εκθετήριο.

Σεβόμενοι απόλυτα το γεγονός ότι η Διεθνής Έκθεση Γούνας είναι χώρος εργασίας και δεν προσφέρεται για προεκλογικά πανηγύρια, η Ελληνική Αυγή ούτε ανακοίνωσε προκαταβολικά την επίσκεψη του βουλευτή κου. Ματθαιόπουλου και του κλιμακίου, ούτε μοίρασε ενημερωτικό υλικό, παρά μόνο ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση φορέων και επαγγελματιών της γούνας που επιθυμούσαν την εθιμοτυπική παρουσία μας στην Έκθεση.

Η Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία, με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κο. Κουρκούτα Νικόλαο, έχει συγκεκριμένες θέσεις για την γουνοποιία οι οποίες αναφέρονται στο πρόγραμμα μας για όλη την Περιφέρεια. Οι Καστοριανοί και Σιατιστινοί γουναράδες έχουν χορτάσει από ευχολόγια και υποσχέσεις όλα αυτά τα χρόνια και θέλουν να δουν στην Περιφέρεια ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα της γούνας, έχουν ενέργεια και ιδέες για να συνδράμουν στην ανάπτυξη του κλάδου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κο. Καλλισθένη Ηρακλή για το χρόνο που μας διέθεσε, την κα. Κοντού Ελεονώρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας για την ξενάγηση στο χώρο και τη βοήθεια που προσέφερε στο κλιμάκιο των συναγωνιστών, καθώς και όλους όσους μας εξυπηρέτησαν και μας ενημέρωσαν για τα τεκταινόμενα της Έκθεσης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου