Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Παιχνιδαγωγείο» από τον Ο.Ε.ΝΕ.Φ.


Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή των νέων σε δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος και την ανάληψη πρωτοβουλιών που προάγουν την ψυχική υγεία, οργανώνει για τους μικρούς μας φίλους το «Παιχνιδαγωγείο: Από την Ιδέα στην Έκφραση», ένα διήμερο δράσεων γεμάτο φαντασία, δημιουργικότητα και παιχνίδι. 
Το διήμερο αυτό είναι αφιερωμένο στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας. Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα των παιδιών, να ενισχύσουμε την φαντασία τους, την ποιοτική έκφραση του δυναμικού τους και να τα ωθήσουμε σε υγιούς τρόπους ψυχαγωγίας. Η μάθηση δεν συντελείται μόνο στα σχολικά θρανία. Οι δημιουργίες, το παιχνίδι, το εικαστικό παιχνίδι είναι τρόποι μάθησης, που συμβάλλουν τόσο στη γνωστική όσο και στην κοινωνική ανάπτυξη.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 23-24 Μαΐου

Παιχνιδαγωγείο: Από την ιδέα στην Έκφραση

Δράση 1: Παρασκευή 23 Μαΐου 2014
«Οι μικροί καλλιτέχνες στο ποτάμι»

Η Ράνια Μακαρίου και η Κωνσταντίνα Βαλερά μας προσκαλούν να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να εκφραστούμε μέσα από πινελιές και χρώματα.
Ώρα :6 μμ
Χώρος: Ποτάμι, περιοχή Βαρόσι

Δράση 2: Σάββατο 24 Μαΐου 2014
«Είναι το παιχνίδι η αρχή…»

• Έκθεση βιβλίου: Θα συμμετέχουν όσα βιβλιοπωλεία το επιθυμούν.
• Με έξι διαφορετικά θέματα, έξι διαφορετικές ομάδες, θα ψυχαγωγήσουν και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις των μικρών μας φίλων.
Ώρα: 6 μμ
Χώρος: Ποτάμι, περιοχή Βαρόσι

Έλα να μάθουμε, να φτιάξουμε, να παίξουμε!!!
Είσοδος Ελεύθερη

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2385502028 & 6978087247, Γαζέα Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου