Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Εύα Καϊλή, υποψήφια Ευρωβουλευτής με την «Ελιά –Δημοκρατική Παράταξη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κα Εύα Καϊλή, υποψήφια Ευρωβουλευτής με την «Ελιά –Δημοκρατική Παράταξη», στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας της στην Μακεδονία, την Πρωτομαγιά βρέθηκε κοντά σε φίλους στις περιοχές της Β’ Θεσσαλονίκης, στα Διαβατά, Κύμινα, Αξιό και Χαλάστρα, ενώ συζήτησε για τις ανάγκες των περιαστικών περιοχών με τον Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης Γιάννη Κυανίδη, και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο Χαλάστρας.

Την Παρασκευή 2 Μαΐου η Εύα Καϊλή επισκέφθηκε τον Νομό Πέλλας, την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά και την Αριδαία και την Κωνσταντία, όπου μένουν συγγενικά της πρόσωπα. Συγκεκριμένα, η κα Καϊλή συναντήθηκε με τον Περιφ. Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας-Χαλκιδικής κ. Πάνα Απόστολο και στα Γιαννιτσά με την κ. Κική Παπαδάκη υποψήφια αντιπεριφερειάρχη για την Κεντρική Μακεδονία με τον συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιαννιτσών κ. Νίκο Παπανικολάου.  Στην Αριδαία  συνομίλησε με τον Δήμαρχο κ. Πασόη Δημήτρη και με εκπροσώπους των τοπικών πολιτικών συνδυασμών και κοινωνικών φορέων. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τους υποψήφιους με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή»  για τον Δήμο Αλμωπίας, κκ Παρούτογλου Νικόλαο, Μαχαιρίδη  Κωνσταντίνο, Σπρίτο Χρήστο, Αντιδήμαρχο και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, Νικολαΐδη Κωνσταντίνο, και τον κ. Κουρτίδη Χαράλαμπο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, κα Εύα Καϊλή, το απόγευμα της Παρασκευή 2 Μαίου, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου της πόλης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, όπου με φίλους του Δημάρχου αντάλλαξαν ευχές για δύναμη και επιτυχία.

Το Σάββατο 3 Μαϊου , η υποψήφια Ευρωβουλευτής επισκέπτεται την Δυτική Μακεδονία, τις περιοχές της Φλώρινας, του Αμύνταιου και της Κοζάνης.
Την  Κυριακή 4 Μαΐου, στις 11:30 πμ,στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής», η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, κα Εύα Καϊλή,  συμμετέχει με ομιλία της στην πολιτική προεκλογική εκδήλωση της Ελιάς με θέμα «Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση» . Αργότερα, θα επισκεφθεί τις ανατολικές περιοχές της Β´ Θεσσαλονίκης, την Μηχανιώνα, την Περαία, τον Τρίλοφο, και την Θέρμη.




Εύα Ευδοξία Α. Καϊλή 

Για την Ευρώπη - Υποψήφια Ευρωβουλευτής
Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη - PES

Διεθνής Πολιτική Οικονομία - Υποψήφια Διδάκτωρ
Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας, Διεθνών Σχέσων, Εξαγωγών
Διεθνολόγος - Αρχιτέκτων Μηχανικός - Δημοσιογράφος
Ελληνικό Κοινοβούλιο - Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης 2007-2012

Στοιχεία επικοινωνίας

Κινητό Γραφείου: +306944360311
Email Office: europe@evakaili.gr

Social Media 

Skype: eva.kaili
Twitter: @evakaili
Instagram: EvaKaili

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου