Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο Μαραθώνιος ολοκληρώθηκε…

Ο MVP Ιορδάνης Ηλιάδης,  ξεπέρασε τον εαυτό του και παρά τα προβλήματα στο γόνατό του, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών ενώ στο ομαδικό οδήγησε τους Χρυσικό, Ηλιάδη Δημήτρη και Δούδο στο 2ο σκαλί του βάθρου και το ασημένιο μετάλλιο.

Με αυτόν τον πετυχημένο τρόπο ολοκληρώθηκε ο φετινός μαραθώνιος του Ο.ΞΙ.Φ., που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2013 στις Πρέσπες, ταξίδεψε στις 4 γωνιές της Ευρώπης  και της Ελλάδας, πέρασε μέσα από την σκληρή φάση των 7 φάσεων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων (6 από τα οποίες έγιναν στην Αθήνα (!)), έστεψε Νικητές δεκάδες αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.
Για ακόμη μία χρονιά χάσαμε την 1η θέση της Γενικής Βαθμολογίας της ΕΟΞ από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. σε έναν πολύ ενδιαφέρων, αν και άνισο, ανταγωνισμό.
Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους αθλητές και της αθλήτριες, τους γονείς τους, την προπονητική μας ομάδα, τους συνεργάτες,  τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, για την πολύ όμορφη προσπάθεια που κατέλαβαν όλοι μαζί.
Θέλουμε να πιστεύουμε, πως πέρα από τις επιτυχίες,  καταφέραμε να κάνουμε γνωστή την Φλώρινα, όπου και αν ταξιδέψαμε, όπου και αν παίξαμε. Είμαστε, τέλος, βέβαιοι ότι εκτός από άριστους αθλητές και αθλήτριες, βοηθήσαμε στο «κτίσιμο» άριστων χαρακτήρων.
Ο επόμενος «Μαραθώνιος» θα ξεκινήσει για ακόμα μία φορά, από τις Πρέσπες και φέτος υπόσχεται πολλά: Kids Grand – PrixTFC, Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Κύπελλο, Εθνικές και Διεθνείς Διοργανώσεις, ταξίδια, νέα προπονητικά κέντρα και …. πολλούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες!

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου