Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ο καθαρισμός της λαϊκής αγοράς



Η λαϊκή αγορά σε λειτουργία.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας του  Δήμου Φλώρινας  αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, εργατικό δυναμικό και οχήματα καταβάλει «ζωηρές» προσπάθειες  να διατηρεί την Δημοτική Λαϊκή Αγορά καθαρή!

Δυο απορριμματοφόρα με πλήρες πλήρωμα έκαστο, ένα πλυντικό όχημα με δυο  εργάτες και ένα σάρωθρο αναλαμβάνουν εργασία μετά την λήξη της λαϊκής κάθε Τετάρτη.
Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι το γεγονός ότι δεν είναι επιτρεπτό να επιβαρύνουν οι έμποροι και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών τον κοινόχρηστο χώρο που τους παραχωρείται.
Οι πρωτοβουλίες και προσπάθειες της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου είναι στοχευμένες υπό την καθοδήγηση του προϊσταμένου κ. Νίκου Κακιούση σε συγκεκριμένες δράσεις… δράσεις  που έχουν πρωταρχικό σκοπό την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης, την ανάδειξη πρωτίστως της κοινωνικής ευθύνης σε θέματα προστασίας και υγιεινής του περιβάλλοντος χώρου που χρησιμοποιούν έμποροι, μικροπωλητές και παραγωγοί.
Οι καθαρισμοί κάθε Τετάρτη  αποτελούν παράδειγμα, η Δημοτική Λαϊκή Αγορά μετατρέπετε σε ένα εργοτάξιο με πρωτεργάτες τους δημοτικούς υπαλλήλους, ο προϊστάμενος κ. Κακιούσης διαβεβαιώνει  ότι οι επιδόσεις του Δήμου στην καθαριότητα καθημερινά βελτιώνονται, η επικοινωνία με τους πωλητές της λαϊκής σε θέματα που αφορούν την καθαριότητα και το περιβάλλον θα ενταθούν και θα επιβάλλονται πρόστιμα βάση κανονισμού σε όσους δεν πειθαρχούν με τους κανόνες.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας δίνει προτεραιότητα στην υγεία των δημοτών με την άμεση καθαριότητας του χώρου μετά την λήξη της Λαϊκής Αγοράς, έτσι διασφαλίζει την υγεία των πολιτών, δίνοντας την εικόνα μια καθαρής πράσινης  ευρωπαϊκής πόλης!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου