Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

«Σε απόσταση αναπνοής» τα σκαπτικά μηχανήματα στον επαρχιακό δρόμο της Αχλάδας


Τρόμο προκαλούν οι εικόνες, στους επιβάτες των διερχόμενων αυτοκίνητων και αγροτικών μηχανημάτων ΑΠΟ και ΠΡΟΣ το Τ.Δ. Αχλάδας, καθώς λιγότερο από 25 μέτρα χωρίζουν τα σκαπτικά μηχανήματα από την άκρη του κεντρικού δρόμου. 
Μπορεί εύκολα να προκαλέσει την αίσθηση του πανικού σε κάποιον λιγότερο ψύχραιμο επιβάτη αυτοκινήτου και αγροτικού μηχανήματος ή βοσκό της περιοχής , όταν κυριολεκτικά δίπλα του βλέπει να προβάλλουν αλλά και ακούει τα τεράστια σε μέγεθος και πολυάριθμα σκαπτικά μηχανήματα που δείχνουν να έχουν καταστρεπτικές για την περιοχή διαθέσεις.
«Τρέμει»η γη ήταν η χαρακτηριστική έκφραση ενός καθιερωμένου κτηνοτρόφου της περιοχής και μαζί με αυτή τρέμουμε και εμείς για την τύχη του χωριού μας. Δεν ξέρουμε που να βοσκίσουμε το βιός μας, αφού και από τις τέσσερις πλευρές του χωριού, μας έχουν εγκλωβίσει. Δεν υπάρχει πια βοσκότοπος παρά μόνο τεράστιες τρύπες γύρο μας , δεν έφτανε αυτό, σε λίγο δεν θα έχουμε και τον κεντρικό μας δρόμο «δεν τους προλαβαίνεις αυτούς» είπε κλείνοντας.
Η ανησυχία μας είναι πως το θέμα που αφορά την πρόσβαση στο χωριό είναι προφανές πως θα είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Νεολαία Τ.Δ. Αχλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου