Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Τ.Ο. Κοζάνης: Δράσεις σε όλο το νομό Κοζάνης.


Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ενημερωτικές δράσεις σε όλο το νομό Κοζάνης την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014. Ο αγώνας για τη δικαίωση του Εθνικιστικού Κινήματος και την αφύπνιση των Ελλήνων συνεχίζεται σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα και τον υπεύθυνο του Πυρήνα Εορδαίας, συναγωνιστή Σιδηρόπουλο Γεώργιο, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για τις διώξεις του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής και για την πραξικοπηματική λειτουργία της παρούσας Βουλής που είναι παράνομη λόγω της απουσίας 8 εκλεγμένων από τον Ελληνικό λαό Βουλευτών του κινήματος μας οι οποίοι είναι προφυλακισμένοι με έωλες κατηγορίες. Οι συναγωνιστές μοίρασαν φυλλάδια και εφημερίδες στο κέντρο της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Την ίδια μέρα, Παρασκευή 3 Οκτωβρίου αργά το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των γραφείων μας στην Κοζάνη, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης. Μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες του κινήματος στους περαστικούς σε οχήματα και στους πεζούς, οι οποίοι μας επευφημούσαν διότι αναγνωρίζουν ότι η μοναδική δύναμη αντίστασης στη χούντα του μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή.

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, συναγωνιστές του Πυρήνα Βοΐου πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στο Τσοτύλι Κοζάνης όπου μοιράστηκαν φυλλάδια και εφημερίδες της Χρυσής Αυγή. Σε κάθε γωνιά και σε κάθε κοινότητα της Κοζάνης και όλης της Δυτικής Μακεδονίας φτάνει η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Κάνουμε πράξη το Λόγο μας, δεν κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου