Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ένα Σάββατο στην λαϊκή αγορά της Φλώρινας



Κάθε Δημοτική αγορά έχει την δική της ιστορία, με μνήμες επιχειρηματικής αλλά και κοινωνικής σημασίας.
Από την ίδρυση της πόλης  μέχρι και τις μέρες μας συνεχίζεται η παράδοση, μικροπωλητές παραγωγοί εναποθέτουν τα εμπορεύματα τους σε κοινή θέα με σκοπό την πώληση τους.

Η καθημερινότητα τρέχει ο κόσμος μεταβάλλεται νέα προϊόντα εμφανίζονται νέοι παραγωγοί αισιοδοξούν να μπουν στον χώρο της λαϊκής αγοράς, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην λίστα των πελατών, όλα τα παραπάνω δένουν με την καθημερινότητα της ζωής μας, αγαπήσαμε και αγαπάμε τα Σάββατα εκεί όπου γνωρίζουμε ότι θα βρούμε φρέσκα και μάλλον φτηνά κηπευτικά, οπωρολαχανικά
Η Δημοτική αγορά ουσιαστικά συμβάλει στην τοπική επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, ακόμα περισσότερο στην οικονομία σε κάθε νοικοκυριό.
Η Δημοτική αγορά λειτουργεί ως εμπορικό κέντρο και φέρνει χιλιάδες καταναλωτές από τις τοπικές κοινότητες, ενώνει διαχρονικά την περιφερειακή ενότητας της Φλώρινας.
Η κατάσταση της σημερινής Δημοτικής αγοράς δεν είναι  η καλύτερη, αλλά ούτε και αυτή που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε, ο Δήμαρχος κ. Βοσκόπουλος από την πλευρά του στέκεται στο ύψος των περιστάσεων κάνει κάθε τι δυνατό για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία, φροντίζει και επισκευάζει τα χρόνια δομικά προβλήματα που επέρχονται με την πάροδο του χρόνου, ενδιαφέρεται για την καθαριότητα υπό την συνεχή επίβλεψη του επόπτη κ. Νίκου Κακιούση.
Η αγορά μας σίγουρα δεν είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης μας, αλλά έχει και αυτή την ιδιαίτερη αξία της, είναι βιώσιμη ευέλικτη και ανταγωνιστική, προσφέρει σχεδόν όλα… όλα όσα είναι απαραίτητα στις ανάγκες κάθε νοικοκυριού.


Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου