Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τ.Ο. Κοζάνης: Ομιλία για τον Παύλο Μελά και ενημέρωση για πρόσφατες δράσεις.



Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τον Μακεδονικό Αγώνα και το έργο του Ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστής Λορίδας Φαίδωνας αναφέρθηκε στη δράση του Παύλου Μελά στη Μακεδονία, στα τραγικά περιστατικά που οδήγησαν στο θάνατο του και στο έργο που άφησε πίσω του με την ένοπλη δράση του.


Έγινε ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της Τ.Ο. Κοζάνης σε όλο το νομό και ειδικά την τελευταία εβδομάδα όπου ο συναγωνιστής Λορίδας Φαίδων μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής Κουρκούτα Νικόλαο είχαν συνεχείς επαφές με αγρότες, με αγροτικούς συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών και κτηνοτρόφους. Κύριο θέμα των συζητήσεων ήταν οι επιπτώσεις του Ρωσικού εμπάργκο στα Ελληνικά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στους παραγωγούς. Το κλιμάκιο των συναγωνιστών κατέγραψε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των παραγωγών και θα τα αναδείξει τόσο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα Αγρότη και Κτηνοτρόφου. Πάγια θέση μας είναι ότι μόνο με την επανεκκίνηση της Εθνικής Παραγωγής μπορούμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση, μόνο όταν αρχίσουμε να παράγουμε και να είμαστε κατά το δυνατόν αυτάρκεις θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τα δεσμά των μνημονίων και των τοκογλύφων.


Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου