Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π Ε Δ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Φλώρινα, 21-10-2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2014, το Διοικητικό της Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα ως Πρόεδρό του τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, ως Αντιπρόεδρό της την κ. Παρασκευή Βρυζίδου Δημοτική Σύμβουλο  Εορδαίας και ως Γραμματέα τον κ. Ελευθέριο Ιωαννίδη, Δήμαρχο Κοζάνης.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας είναι:
·         Δασταμάνης Γεώργιος, Δήμαρχος Γρεβενών
·         Καραστέργιος Δημήτριος, Δήμαρχος Δεσκάτης
·         Κεπαπτσόγλου Παναγιώτης, Δήμαρχος Άργους Ορεστικού
·         Αγγελής Ανέστης, Δήμαρχος Καστοριάς
·         Γκέτσιος Πασχάλης, Δήμαρχος Νεστορίου
·         Λαμπρόπουλος Δημήτριος, Δήμαρχος Βοΐου
·         Ζαμανίδης Σάββας, Δήμαρχος Εορδαίας
·         Κοσματόπουλος Αθανάσιος, Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού
·         Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Αμυνταίου
·         Πασχαλίδης Παναγιώτης, Δήμαρχος Πρεσπών
·         Βασιλειάδης Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς
·         Δινοπούλου Βάϊα, Δημοτική Σύμβουλος Κοζάνης
Ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ στη δήλωσή του είπε:
«Πρέπει να τονίσω ότι υπήρξε πολύ καλή  συνεργασία με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και μάλιστα αποφασίσαμε από κοινού, να εκλέξουμε ομόφωνα και τα τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα δύο μέλη της εκτελεστικής επιτροπής.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γιατί αυτό το συνεναιτικό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι θα συνεχιστεί  κι έτσι θα μπορέσουμε να προσφέρουμε πολύ περισσότερα στους Δήμους.
Πάνω από όλα είμαστε συνδικαλιστικό όργανο και έχουμε εκλεγεί για να κάνουμε το καλύτερο για όλους τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που υπάρχουν στη Δυτική Μακεδονία, ο κ. Βοσκόπουλος είπε:
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στους Δήμους, καθώς έχουν γίνει μεγάλες περικοπές στους ΚΑΠ. Ειδικά για τη Φλώρινα, έναν μικρό Δήμο, οι περσινές επιχορηγήσεις ήταν λιγότερες κατά 1.500.000,00€ σε σχέση με προηγούμενα  έτη.  Φανταστείτε τι συμβαίνει σε μεγαλύτερους Δήμους.

Επίσης, το εργατικό δυναμικό είναι ελάχιστο και θα δούμε πως θα πορευτούμε από εδώ και πέρα, με το νέο συνδικαλιστικό όργανο της ΠΕΔ, αλλά και της ΚΕΔΕ». 





1 σχόλιο:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΙΦΟΥΝ.
    ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗΔΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕΙΟΝ - 3000. ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΔΡΑ ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΥΤΕ ΥΦΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΡΓΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή