Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τα αποτελέσματα του 11ου Σχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού


Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, 125 μαθητές και μαθήτριες του νομού μας συμμετείχαν στο 11ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού. Ένα πρωτάθλημα που, κατά γενική ομολογία, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε μαθητές και γονείς. Ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να το υλοποιούμε κάθε χρόνο, για να δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να έρχονται σε επαφή με το πνευματικό αυτό άθλημα. 
Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γερμανίδης Αθανάσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Λέσχης Πολιτισμού κ. Αντωνιάδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Αριστείδου Άρης, ο πρόεδρος της τοπικής ενότητας Φλώρινας κ. Μουρατίδης Νικόλαος και πολλοί γονείς. Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος απέστειλε χαιρετισμό.
Ευχαριστούμε το τουριστικό γραφείο ¨Florina Travel¨ και προσωπικά τον κ. Γεωργόπουλο Κων/νο για την επί σειρά ετών συμπαράσταση στις μετακινήσεις της ομάδας καθώς και το κατάστημα των αδερφών ¨Μπέλλη¨ για την προσφορά των χυμών. Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας προσέφερε σάντουιτς στους μαθητές.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου