Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών


Φλώρινα, 01-12-2014

Δελτίο Τύπου
Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, οι οποίες διοργανώθηκαν από το Δήμο Φλώρινας και το Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου, και διήρκησαν από τις 25 Νοεμβρίου 2014 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2014.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και σε συνεργασία με τις εταιρίες διανομής StraDa Films, Fellgood και FALIRO HOUSE PRODUCTIONS S.A. προβλήθηκαν οι ταινίες «Το Δέντρο και η Κούνια» και «Miss Violence».
Αμέσως μετά το τέλος προβολής των ταινιών ακολούθησε διάλογος των υπευθύνων του Κέντρου Συμβουλευτικής με τους παρευρισκόμενους, σχετικά με τη βία στις γυναίκες αλλά και την ενδοοικογενειακή βία.
Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στον ίδιο χώρο και σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και το Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη, προβλήθηκε η παιδική ταινία «Une Vie de Chat- Μια ζωή γάτου». Πριν την προβολή της ταινίας αναγνώστηκε κείμενο από το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο σχετικό με το θέμα των εκδηλώσεων, ειδικά διαμορφωμένο ώστε να υπάρξει ευαισθητοποίηση των ατόμων νεαρής ηλικίας.
Ο Δήμος Φλώρινας ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Ελλάδα και το Ινστιτούτο Θερβάντες στην Αθήνα, το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και το Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη, τις εταιρίες διανομής StraDa Films, Fellgood και FALIRO HOUSE PRODUCTIONS S.A, καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου