Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Πυρήνας Φλώρινας: Κοπή Βασιλόπιτας 2015


Ο Πυρήνας Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Cafe La Plaza την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, παρουσία πολλών υποστηρικτών του Κινήματος μας. Παρόντες ήταν και ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτιος, ο Βουλευτής Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Φλώρινας, Νομικός Κων/νος, Ρώμας Ευάγγελος και Γιαννακίδου Ελένη και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής από την Φλώρινα, την Καστοριά και την Κοζάνη. Η Χρυσή Αυγή στη Φλώρινα, πέτυχε να εκλεγεί στην 3η θέση στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Στις ομιλίες τους οι Βουλευτές και τα στελέχη μας, αναφέρθηκαν στο αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, όπου η Χρυσή Αυγή πέτυχε έναν ακόμη πολιτικό άθλο, ενάντια σε όλους και σε όλα και αναδείχθηκε ως η τρίτη πολιτική δύναμη στο Κοινοβούλιο με την ψήφο περίπου 400.000 Ελλήνων πολιτών.
Έγιναν αναφορές και στην άθλια σκευωρία που στήθηκε εναντίον του Κινήματος μας και προφυλακίστηκαν άδικα ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Βουλευτές και στελέχη μας, ενώ η επικείμενη Δίκη, όποτε κι αν γίνει, θα είναι η ταφόπετρα όλων όσων έστησαν αυτή την θλιβερή δίωξη εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Η Αλήθεια θα θριαμβεύσει και το Κίνημα μας θα βγει ακόμη πιο δυνατό από αυτή την περιπέτεια.
Τέλος, έγιναν συζητήσεις και διάλογος για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις ενέργειες της κυβέρνησης Σύριζα-Αν.Ελ. και κοινή διαπίστωση ήταν ότι οι προβλέψεις της Χρυσής Αυγής για αναδίπλωση και κυβιστήσεις εκ μέρους της κυβέρνησης Τσίπρα έναντι των τοκογλύφων, βγήκαν 100% αληθινές.

Πυρήνας Φλώρινας, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου