Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΤΣΙΟΥ.
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ  –  ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Κωδικος Αναγνώρισης ΓΓΑ ΙΚ 26

 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ

                             ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΕΩΣ  1933 (Ε.Ο.Σ.)

 531 00 ΕΔΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑ – Π. ΜΕΛΑ  9  -  ΤΗΛ./ FAX  23850 29.939 
 


                                                                                                                                                                   
-1933-                                                                           ΦΛΩΡΙΝΑ, 24 Φεβρουαρίου 2015
                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                       
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΤΣΙΟΥ.

Tην παρθενική τους εμφάνιση σε διεθνείς αγώνες έκαναν οι μικροί αθλητές του αλπικού σκι του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας. Οι αγώνες του διεθνούς αγώνα Παίδων πραγματοποιήθηκαν στον Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου στις 21 και 22 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και  τον Σ.Χ.Ο. Καστοριάς και διακρίθηκαν για την άριστη οργάνωση και την υποδειγματική διεξαγωγή.


Αθλοθετήθηκαν ένα αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης το Σάββατο και ένα αγώνισμα τεχνικής κατάβασης την Κυριακή. Συμμετείχαν  78 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, την Βουλγαρία και την F.Y.R.O.M. Και τις δύο ημέρες η ποιότητα του χιονιού ήταν άριστη. Ο καιρός ήταν πολύ καλός το Σάββατο ενώ την Κυριακή ο αγώνας έγινε με ομίχλη και ήπια χιονόπτωση. Η χάραξη της πίστας τόσο στο γιγαντιαίο όσο και στο σλάλομ ήταν πολύ καλή και γρήγορη χαρίζοντας στους αθλητές έναν συναρπαστικό αγώνα.

Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με πέντε αθλητές.
Συγκεκριμένα  στην κατηγορία U14 (παίδων 1 και κορασίδων 1), ο Αγγελόπουλος Δημήτρης τερμάτισε 13ος στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και βγήκε εκτός στην 1η διαδρομή της Τεχνικής Κατάβασης, ο Δήμου Γεώργιος τερμάτισε 14ος στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και 10ος  στην Τεχνική Κατάβαση και ο Σταθόπουλος Νικόλαος ήταν 27ος  στην Γιγαντιαία Τεχνικής Κατάβασης και 23ος στην Τεχνική Κατάβαση.
Στην κατηγορία U16 (παίδων 2 και κορασίδων 2), ο Παπαγιάννης Χρήστος τερμάτισε 16ος τόσο στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση όσο και στην Τεχνική Κατάβαση, ενώ άτυχη ήταν η Ζηλάκη Αικατερίνη αφού βγήκε εκτός διαδρομής και εγκατέλειψε και στα δύο αγωνίσματα.


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και τον προπονητή τους Μπογδάνη Βασίλη θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα.

  Για το Δ.Σ.
Ο ΠρόεδροςΓιαζιτζίδης Σάββας         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου