Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

«Χρυσά τα Κορίτσια του Λίο!!!»Φλώρινα: 09-02-2015

«Χρυσά τα Κορίτσια του Λίο!!!»

            Σάρωσαν τα Χρυσά Μετάλλια τα κορίτσια του Λεωνίδα Καλυβιάνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

            Ήταν όλες τους πραγματικά υπέροχες με MVP την Ζωή Μοσχοπούλου η οποία κρέμασε 2 χρυσά μετάλλια στο στήθος της. 1η στο ατομικό και 1ες μαζί με τις Μαρία Κεβρεκίδου, Άννα Χαλκιά και Άρτεμις Μπαντίκη στο ομαδικό του ξίφους μονομαχίας.
            Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός της Ζωής δεν άφησαν περιθώρια σε καμιά αντίπαλο και δίκαια κατέκτησε την 1η θέση στο ατομικό του Σαββάτου. Στον τελικό νίκησε με 15-9 την Σταραντζή του Οδυσσέα Χαλανδρίου. Στην 8άδα έδωσαν επίσης το παρόν η Μαρία Κεβρεκίδου και η Βασιλεία Χατζάρα (74 συμμετοχές).
            Στα ομαδικά, την Κυριακή, τα κορίτσια ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στο τελικό νίκησαν την Ίριδα Ψυχικού (14 συμμετοχές).
            Στο ατομικό των αγοριών, ο τίτλος του «φαβορί» αποδείχθηκε βαρύτερος του αναμενομένου και περιόρισε τον Σκενδέρη και Τσώκα Σ. στην 9 και 10 θέση αντίστοιχα (88 συμμετοχές).
            Τα παιδιά (Σκενδέρης, Τσώκας, Γεωργιάδης και Κωνσταντινίδης)  «έσωσαν» την παρτίδα με την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό σε σύνολο 14 συμμετοχών.
            Δικαιωματικά ο τίτλος του MVP Προπονητή «πάει» στην Λεωνίδα Καλυβιάνο που έτρεξε, στήριξε, έδειξε τον δρόμο της κορυφής στα Κορίτσια του!
            Το επόμενο Σ/Κ το Παν. Πρωτάθλημα -17 ολοκληρώνεται με το ξίφος ασκήσεως.
           

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου