Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Σύγχρονη διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών ακοής και ομιλίας στα παιδιά»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 09-02-2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο η Επιστημονική – Ενημερωτική ημερίδα για τη «Σύγχρονη διάγνωση και αντιμετώπιση διαταραχών ακοής και ομιλίας στα παιδιά» που διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βαρήκοων – Κωφών Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από διακεκριμένους επιστήμονες για θέματα που αφορούν στο ευρύ φάσμα της βαρηκοΐας και κώφωσης, στη διαχείριση της καθημερινότητας των ατόμων αυτών αλλά και στην εκπαίδευσή τους. Στην εκδήλωση επίσης,  βραβεύτηκαν τα Αρωγά Μέλη από την περιοχή της Φλώρινας για τη στήριξη και τη βοήθεια που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βαρήκοων – Κωφών Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας.
Τέλος, τονίστηκε από όλους η ανάγκη για περεταίρω συνεργασία με σκοπό τη στήριξη της ευπαθούς αυτής ομάδας ατόμων αλλά και γενικότερα των ατόμων με αναπηρία.

Περισσότερη ενημέρωση και υποστήριξη: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βαρήκοων – Κωφών Παιδιών Κεντρικής Μακεδονίας, Αντισθένους 13 Χαριλάου, Θεσσαλονίκη| 2310-326644 & 6934300817  | www.varikoos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου