Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

TAP Ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο (video)

TAP Ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στο στο Αμύνταιο

Ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης σχετικά με τις αποζημιώσεις και τη διαδικασία πρόσβασης στη γη πραγματοποιήθηκε στο στο Αμύνταιο
Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου – ΤΑP που αποτελεί ένα μεγάλο έργο με διαχρονικά οφέλη για την ελληνική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες. Με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία πρόσβασης στη γη για το έργο και τη διαδικασία καταβολής αποζημιώσεων διοργάνωσε ανοιχτή συνάντηση την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμύνταιου. Παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος μπίρος ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.
Σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες/ χρήστες γης σχετικά με τη διαδικασία πρόσβασης στη γη, την απογραφή πληθυσμού και Παγίων, την ημερομηνία Αναφοράς για τις αξιώσεις αποζημιώσεων, τις εθελοντικές Συμφωνίες μεταξύ του ΤΑΡ και των ιδιοκτητών/χρηστών και τις τιμές Αποκατάστασης.
Μετά την ενημέρωση ακολουθήσε ανοιχτή συζήτηση με τους ειδικούς της εταιρείας και ανταλλαγή απόψεων με το κοινό. Ο πρώην δήμαρχος Μάκης Ιωσηφίδης ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας ενώ παράπονα εκφράστηκαν για τη χαμηλή τιμή στο Βαρικό και τον Πελαργό.

http://radio-lehovo.gr/tap-enimerosis-aminteo-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου