Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ




Πριν λίγες μέρες η μείζων αντιπολίτευση ζήτησε με έγγραφο της προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της Τηλεθέρμανσης. Εύλογο και λογικό το αίτημα της αντιπολίτευσης λόγω της μείζονος σημασίας που έχει το συγκεκριμένο έργο για κάθε πολίτη της Φλώρινας.

Η συνεδρίαση έγινε, η διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΥΑΦ Ερμιόνη Αβραμοπούλου αναφέρθηκε στην πορεία του έργου λεπτομερέστατα και έδωσε επαρκείς εξηγήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν. Ο Δήμαρχος βέβαια έλειπε από την συγκεκριμένη συνεδρίαση γιατί βρισκόταν στην Αθήνα για δουλειές του Δήμου.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα  για την απουσία του Δημάρχου από τη συνεδρίαση,  κατηγορώντας τον ότι αποφεύγει τα δύσκολα.
Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Όλγα Μούσιου τόνισε πως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή της 20ήςΜαρτίου κατά την οποία θα παρίσταται και ο Δήμαρχος θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των Δημοτικών Συμβούλων.
Και ήρθε η συνεδρίαση της 20ής Μαρτίου και τα λιοντάρια έγιναν γατάκια. Άκρα του τάφου σιωπή. Καμία ερώτηση στον κ. Δήμαρχο για την τηλεθέρμανση, καμιά διαμαρτυρία για την απουσία του κι ας υπάρχουν ζητήματα που θέλουν απαντήσεις, κι ας υπάρχουν προβληματισμοί για το μέλλον της τηλεθέρμανσης. Που σημαίνει ή ότι καλύφθηκαν πλήρως από την κ. Αβραμοπούλου ή όταν είναι παρών ο κ. δήμαρχος κάνουν «την πάπια» κατά το κοινώς λεγόμενο. Κι αυτό δείχνει ότι ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Βοσκόπουλος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά, και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη, συνεδρίασε την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με είκοσι δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.

Τα προ ημερησίας διάταξης θέματα είναι:
1.«Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Φλώρινας στο Δήμο Γερίου Κύπρου», με εισηγητή τον κο ΘεοδόσιοΚαραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
2. «Συνδιοργάνωση του Δήμου Φλώρινας με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Πανελλήνιου Περιβαλλοντικού Συνεδρίου στην πόλη της Φλώρινας», με εισηγήτρια την κα Μούσιου-Μυλωνά Όλγα, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
Τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

.......................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου