Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Διπλωματικές Τ.Ε.Ε.Τ.: ένα άνοιγμα στην πόλη της Φλώρινας

Την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιουνίου οι απόφοιτοι του Ακαδημαϊκού έτους 2011-12 του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (ΤΕΕΤ) του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας (περίοδος Ιουνίου) θα παρουσιάσουν τις πτυχιακές τους εργασίες. Η παρουσίαση εκτείνεται σε όλον τον αστικό ιστό της Φλώρινας αλλά και σε περιοχές πέρα
από αυτόν όπως το Μεσονήσι και η πρώτη. Είναι η δεύτερη σειρά αποφοίτων του ΤΕΕΤ που με ευρηματικό τρόπο παρουσιάζουν διάφορες εκδοχές της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας. Το ΤΕΕΤ επέλεξε να εκτεθούν οι εργασίες των αποφοίτων σε χώρους διάσπαρτους σε όλη την Φλώρινα για να αναδείξει την σχέση της τέχνης με την πραγματική ζωή και τον τρόπο που τα έργα αναδεικνύονται σε μη αναμενόμενους εκθεσιακούς χώρους.
Η παρουσίαση είναι ανοικτή στο κοινό και αποτελεί μια γιορτή πολιτισμού για την πόλη αλλά και ευρύτερα. Στέλνει το μήνυμα της δημιουργικής παρουσίας του ΤΕΕΤ και της ιδιαίτερης συμβολής του ακαδημαϊκά και πολιτιστικά δρώμενα στον Ελλαδικό χώρο.
Ευχαριστίες εκφράζονται από το Τμήμα Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών Του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινας στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο Δήμο Φλώρινας, στο ΤΕΙ Φλώρινας, στον ΟΑΕΔ Φλώρινας, στον ΟΣΕ, στη Δ/νση Α΄βάθμιας εκπαίδευσης, στους Πολιτιστικούς συλλόγους «Αριστοτέλης» και «Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας», στην Ένωση Αγροτών Φλώρινας-Μεσονησίου και σ’ όλους τους ιδιώτες που παραχώρησαν τους χώρους τους για να λειτουργήσει ένας νέος χάρτης χρήσης, αυτός των εικαστικών.

Δείτε το χάρτη και τη λίστα με τα ονόματα των φοιτητών και τις διευθύνσεις παρουσιάσεων των διπλωματικών τους εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου