Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

AΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Παραδοσιακό ντέρμπυ ανάμεσα στο Αμύντα Αμυνταίου και τον Α.Ο.Α Καστοριάς ανέδειξε η κληρωτίδα, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ανδρών.
Το συγκρότημα του Ζαφείρη Μπεκερίδη θα υποδεχτεί
 Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου (στις 18:00) τον Α.Ο.Α Καστοριάς, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο.
Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί κατά την περσινή σεζόν για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής με τους γουναράδες να παίρνουν το ροζ φύλλο στην έδρα τους (30-29) και να αποσπούν ισοπαλία στο Αμύνταιο (22-22).
Αν και τις δύο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία, καθώς ο Α.Ο.Α Καστοριάς προβιβάστηκε στην Α2 μετά την αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων, οι παίκτες του Αμυνταίου θα κυνηγήσουν τη νίκη και την πρόκριση  στον τελικό.
Πονοκέφαλο για τον προπονητή του Αμύντα, οι απουσίες 4 παικτών λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ωστόσο θα έχει στην διάθεση  τον Θωμά Χατζηπέτρου, που επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του συλλόγου.

Ο Ζαφείρης Μπεκερίδης υπογράμμισε στο σαιτ του συλλόγου: «Η Καστοριά είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Δυτική Μακεδονία, την σεβόμαστε αλλά δεν την φοβόμαστε. Τα 2 περσινά παιχνίδια, κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ελπίζω αυτή τη φορά η τύχη να μην μας γυρίσει την πλάτη και να ΄μαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος.
Ο Κόσμος της πόλης,  αγαπάει την ομάδα και τους παίκτες που την πλαισιώνουν,είμαι βέβαιος ότι το Σάββατο θα δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο»    
Η Γυναικεία ομάδα του Αμύντα φιλοξενείται τη Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 18:00 στην Καστοριά, από τον τοπικό Α.Ο.Α. Καστοριάς, για τον θεσμό του κυπέλλου -Δυτικής Μακεδονίας- με τις πρωταθλήτριες της Β Εθνικής, να διεκδικούν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Νίκος Γιώσκος γνωρίζει πολύ καλά την δυναμική του αντιπάλου, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στο γήπεδο του, γι αυτό και θα ζητήσει από τις παίκτριες του ωριμότητα στο παιχνίδι τους και αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων.
Η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή 7άδα, καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.
Ντεμπούτο με την φανέλα του Αμύντα  θα πραγματοποιήσουν τα 4 μεταγραφικά αποκτήματα της θερινής περιόδου, Πανδώρα Κόρρα, Κριστίνα Τσιομπάνου, Λία Σταφανίδου και Χριστίνα Χριστογούλα.

Ο Νίκος Γιώσκος αναφορικά με το παιχνίδι σχολίασε: «Τι κύπελλο είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για να δούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε, η Καστοριά είναι μια αξιόμαχη ομάδα, πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ευελπιστώ ότι οι παίκτριες μου θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου