Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Γ.Ε.Φ: Εκδήλωση / επίδειξη του αθλήματος της ξιφασκίας - Συγχαρητήριο


ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - Γ.Ε.Φ.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας – Τμήμα Ξιφασκίας, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, στις 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιήσει εκδήλωση του αθλήματος της Ξιφασκίας στην αίθουσά της (αίθουσα Νο. 15 του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου) για τα παιδιά του προγράμματος Comenius που θα βρίσκονται στην πόλη μας μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους, προερχόμενα από τις χώρες Ισπανία, Αγγλία, Τουρκία, Βουλγαρία, Πολωνία και Αυστρία.


Παρακαλούνται οι γονείς. κηδεμόνες, φίλοι και συμμαθητές των αθλητών αλλά και γενικότερα φίλοι του αθλήματος και του αθλητισμού της πόλης μας, να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας, συνεισφέροντας έτσι ηθικά στο άθλημα που από χρόνια έχει καταστεί «σήμα κατατεθέν» της περιοχής μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας, στην πρώτη του συνεδρίαση μετά την αναγγελία επανεκλογής του προπονητή του τμήματος Ξιφασκίας κ. Γιάννη Γουσόπουλου στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας στις εκλογές της 3ης Οκτωβρίου 2012 στην Αθήνα, συγχαίρει θερμά τον άξιο και ακάματο προπονητή του Συλλόγου που με τις παραδειγματικά άοκνες προσπάθειές του επί μακρά σειρά ετών, ανέδειξε τον Σύλλογο και την ξιφασκία σε Πανελλήνια αθλητική δύναμη τιμώντας το άθλημα και την πόλη μας. Συγχαίροντας τον προπονητή μας ευχόμαστε να υγιαίνει και πάντα σε αγαστή συνεργασία μαζί μας, να μένομε ψηλά και να ανεβαίνομε ακόμη ψηλότερα.

Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου