Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

συνεδρίασε δύο φορές την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97   
Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         
Φλώρινα, 10-12-2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Ζέτας Ρίζου και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε δύο φορές την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας.
Στην πρώτη συνεδρίαση το θέμα ήταν «Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 359/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που αφορά στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2013 του Δήμου
Φλώρινας», με εισηγήτρια την Βασιλική Σεχίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τεχνικού Τμήματος Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς οι   Ασπρίδης, Τσακμάκης, Τσώκας, Στάιος, Απιδόπουλος, Καρυπίδης, Κωτσαλίδου, Μούσιου, Σαχινίδης, Σταύρου και Καραντζίδης ψήφισαν κατά.
Πριν τη συζήτηση των θεμάτων ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους Δημοτικούς Συμβούλους για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2012 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας για το μέλλον του Πανεπιστημίου και πρότεινε τη συζήτηση σε ειδική συνεδρίαση για το μέλλον του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα και στη Δυτική Μακεδονία, κάτι το οποίο έγινε δεκτό και θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση.
Σε ερώτηση του κ. Ασπρίδη για το λάθος που έγινε σε λογαριασμούς της ΔΕΗ στα τετραγωνικά, αυτό οφειλόταν σε λάθος του προγράμματος που στάλθηκε από την εταιρεία υποστήριξης του Δήμου προς τη ΔΕΗ, η οποία πρόσθεσε τα τετραγωνικά τα οποία υπήρχαν στη στήλη με τη διόρθωση με τα τετραγωνικά πριν από αυτή, με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η σημαντική αύξηση των τετραγωνικών. Ο Δήμος Φλώρινας επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και θα γίνει η διόρθωση. Στον επόμενο λογαριασμό θα υπάρξει μηδενικό ποσό, ενώ από το μεθεπόμενο θα καταχωρηθούν τα διορθωμένα τετραγωνικά.
Ακολούθησε η ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα «Ψήφιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κ. Στ. Τσομπάνου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Οικονομικού Τμήματος Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς οι Ασπρίδης, Τσακμάκης, Τσώκας, Στάιος, Καρυπίδης, Ακριτίδης και Καραντζίδης ψήφισαν κατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου