Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Με δύο χρυσά και ένα ασημένο μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”


Επέστρεψε και η δεύτερη αποστολή, του Συλλόγου Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών, που έγινε στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Λιόσια Αττικής το Σάββατο 8/12/2012.
Την αποστολή αποτελούσαν τα αδέλφια Ειρήνη – Μαρία και Ηλίας Τσαρτσιταλίδης και συνοδό τον πρόεδρο του συλλόγου Τσαρτσιταλίδη Κίμων. Οι αθλητές συνέχισαν με πολύ μεγάλη επιτυχία αυτό που ξεκίνησαν οι μικροί αθλητές ένα Σαββατοκύριακο πριν και γύρισαν με δυο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο. Χρυσό για τον Ηλία στο kumiteστους Νέους Άνδρες και στα -68kgr. Χρυσό για την Ειρήνη – Μαρία στα kata Νέων Γυναικών και ασημένιο στο kumite-54kgr. Οι αθλητές του Συλλόγου δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης αφού η Ειρήνη – Μαρία κέρδισε όλα τα παιχνίδια στα kataμε 5 σημαίες ενώ στο kumite έχασε με 3 – 2, αλλά 4’’ πριν το τέλος της ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο iponκαι ενώ οι κριτές το έδωσαν αμέσως, (και οι τέσσερις), ο κεντρικός άλλαξε την κρίση και έτσι δεν μέτρησε. Ο Ηλίας έφτασε στον τελικό χωρίς να δώσει πόντο στους αντιπάλους του, εκεί κέρδισε τον αντίπαλό του με 8 – 0, σκορ που τα λέει όλα.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τελικά όπως είχα προβλέψει έγινε το 5 στα 5, πέντε αθλητές συμμετοχή και οι πέντε στο βάθρο των νικητών. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την χαρά και την ικανοποίηση μου για αυτό που κατάφεραν τα παιδιά πράμα που δείχνει σε πόσο υψηλό επίπεδο είναι το καράτε στην Πόλη μας και την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο υπό την καθοδήγηση του προπονητή sensei Κορομπίλη Γ. Τα παιδιά συνέχισαν την παράδοση που θέλει τον ακριτικό μας Σύλλογο να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Εγώ προσωπικά ευχαριστώ όλους τους αθλητές και τους παράγοντες του συλλόγου για την αθλητική τους συνείδηση και συμπεριφορά φέροντας τον Σύλλογο στην κορυφή του Ελληνικού καράτε. Συνεχίστε έτσι και το Δ.Σ του συλλόγου θα είναι πάντα δίπλα σας και θα δημιουργεί συνθήκες τέτοιες ώστε να δουλεύετε απρόσκοπτα και να είστε πάντα μέσα στους στόχους που θέτει το προπονητικό team.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου