Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ήττα του Φιλώτα ΜΠΣ μέσα στην Καστοριά

Την ρεβάνς της ήττας στον τελικό Κυπέλλου πήρε η Καστοριά, κερδίζοντας τον Φιλώτα Μ.Π.Σ. μέσα στην έδρα του με 24-31, ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση.
Ο Φιλώτας εμφανίστηκε νωχελικός, ασύνδετος και νευρικός, με τις αθλήτριες του να βρίσκονται συνολικά μακριά από τον καλό τους εαυτό κάνοντας πολλά λάθη και χάνοντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες από τις πολύ γρήγορες και παθιασμένες νεαρές παίκτριες της Καστοριάς.
 Αναλυτικότερα, στο πρώτο δεκάλεπτο του 1ου ημιχρόνου οι Φιλωτιανές ξεκίνησαν πολύ νωθρά με αποτέλεσμα η Καστοριά να προηγηθεί με σκορ 2-5. Ο  Φιλώτας ακολούθως ισορρόπησε το ματς αλλά στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα της Καστοριάς πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο τέλος του ημιχρόνου στο 9-14 επιτείνοντας τον εκνευρισμό των γηπεδούχων.
Στο 2ο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα μπήκε το ίδιο νωθρά όπως και στην αρχή του αγώνα φτάνοντας να χάνει με 9-16 και 13-21. Οι αθλήτριές της κατέφευγαν σε ατομικές ενέργειες με κατάχρηση της ντρίπλας, γινόμενες έτσι εύκολη λεία για την δυνατή άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο διάστημα 42΄-51΄ ο Φιλώτας ‘’ξύπνησε’’ απρόσμενα –βοήθησαν και οι αλλαγές του πάγκου- και κάνοντας ένα σκορ 6-1, έδειξε ότι ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Όμως ο πάγκος της Καστοριάς παίρνοντας ένα καθοριστικό τάιμ άουτ  ηρέμησε τις νεαρές παίκτριες οπού και με ένα σκορ 2-6 τελείωσαν ψύχραιμα το παιχνίδι, με τελικό σκορ το 24-31.
Ήταν ένας αγώνας που τίποτε δεν ‘’βγήκε’’ στην ομάδα του Φιλώτα, η οποία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είχε και δύο τραυματισμούς (Αβραμίδου-Χαριτοπούλου). Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού αναδείχθηκε η Τσουτσουλάκη με 9 γκολ από τον Φιλώτα και η Παπαβασιλείου με 10 γκολ από την Καστοριά, αλλά κορυφαία παίκτρια του αγώνα ήταν η Ζυγούρα Αγνή η οποία εκτός από τα 9 γκολ, έκανε και εξαιρετικές προσπάθειες οπού τράβαγε συνέχεια 2, 3 και 4 αμυντικούς.
Δεκάλεπτα: 2-5, 6-8, 9-14, 13-20, 20-25, 24-31
                 Το Δ.Σ του Φιλώτα Μ.Π.Σ. επιθυμεί να συγχαρεί, την νεανική ομάδα της Καστοριάς και να της ευχηθεί καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και τους διαιτητές Εφραιμίδη Αλέξανδρο και Μαυρίδη Παύλο για την πολύ καλή, στιβαρή και ισορροπημένη διαιτησία τους.
Τέλος θέλει να εμψυχώσει τις αθλήτριες του συλλόγου επισημαίνοντας τους ότι ‘’… μαθαίνουμε πιο πολλά από τις ήττες, παρά από τις νίκες…’’
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κατωτοικίδου Α. (4), Σουμτάκη Ι. (ΤΦ), Φυλάκη Φ. (3), Βογιατζή Μ., Γκάτσιου Α., Τσουτσουλάκη Σ. (9), Παραστατίδου Σ., Αβραμίδου Γ. (1), Χαριτοπούλου Ο. (3), Στρατάκη Ε. (4).
Πέναλτι: 4/5 - Δίλεπτες: 6
Α.Ο Καστοριάς: (Νταρντάνη Σ. – Τάρρες Ηλ.) Τολιοπούλου Χ., Κυβεντίδου Κ., Ζυγούρα Α. (9), Ζυγούρα Ι. (6), Τζιφονωτα Ε. (3), Λάζου Θ., Μπαζίνα Σ., Παρασκευαίδου Α. (3), Παπαβασιλείου Α. (10), Παπαρίζου Χ. (1), Δέλλα Ν., Γκάτσιου Β., Πόπη Ελ.
Πέναλτι: 2/3 - Δίλεπτες: 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου