Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Φίλοι και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Φλώρινας με επικεφαλής το βουλευτή Θανάση Γερμανίδη στηρίζοντας και έμπρακτα την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω- χαρίζω- γιορτάζω», σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, παρέδωσαν στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ. Ρόζα ρούχα και τρόφιμα. 
Ο Θανάσης Γερμανίδης στις δηλώσεις του είπε: «ως βουλευτής αλλά και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στα πλαίσια των δομών αλληλεγγύης που αναπτύσσει στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα τώρα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε. Ο φετινός εορτασμός των Χριστουγέννων είναι πιο μελαγχολικός από τις περασμένες χρονιές. Η κρίση, η λιτότητα και η επίθεση στην κοινωνία έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον. Σε μια βαθιά πληττόμενη κοινωνία όπως είναι η ελληνική στον καιρό των Μνημονίων, είναι σε όλους και όλες προφανής η αναγκαιότητα δημιουργίας, ενίσχυσης και στήριξης δομών κοινωνικής αλληλεγγύης.
Η αλληλεγγύη για εμάς, στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., αφενός καλύπτει άμεσες ανάγκες, υποδεικνύοντας δραστικά στην πολιτεία τις ελλείψεις της και προβάλλοντας αιτήματα για πολιτικές και κοινωνικές διεκδικήσεις, αφετέρου χτίζει κινηματικές δομές αυτοοργάνωσης. Η κρίση ας γίνει ευκαιρία να αναπτύξουμε την αλληλεγγύη μεταξύ μας, να δημιουργήσουμε συλλογικές δομές που αν το παλέψουμε μπορεί να είναι εικόνες από το μέλλον».

3 σχόλια:

  1. Ρε τον Κωστάκη τον λαγό. Τζάμπα το παρατσούκλι που έχει (( ΧΙΤΛΕΡ )). Μάλλον πρέπει να τον λένε ΚΟΤΑ. Ή γιουσουφάκι του μεγαλογιατρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi Germanoi figane alla i dosilogoi minane. aftos re ksexase me pion sindiasmo exei eklegei. Den exei ke kakala na paretithei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.....ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή